Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, kaj so mu naredile plastične operacije ...

K.P.
12. 10. 2012 08.38
4

60-letni igralec je med drugim znan tudi po tem, da je imel v preteklosti dober del plastičnih operacij, z namenom, da izbriše sledi poškodb, ki jih je dobil v ringu. Kakšno je bilo videti okrevanje, kažejo fotografije.

Mickey Rourke je prvič stopil v ring pri svojih dvanajstih letih, profesionalno pa se je z boksom začel ukvarjati leta 1991 po tem, ko je šla njegova hollywoodska kariera v zaton. Ko se je želel vrniti v filmsko industrijo, je nekdanji lepotec moral odpraviti sledi poškodb, ki jih je v tem času utrpel v ringu, a kot pravi sam, je izbral napačnega človeka, da mu 'sestavi obraz'. Največ dela je bilo potrebnega, da so mu sestavili nos, v katerega so mu vstavili hrustanec iz ušesa. "To je bila ena najbolj bolečih operacij, vendar hujši so bili hemoroidi,“ pove zvezdnik. Zlomljeno je imel tudi ličnico. V želji po videzu, kot ga je imel na vrhuncu svoje filmske kariere, je Rourke posegel tudi po botoksu. Zdaj ga uvrščajo med zvezdnike, ki so si z estetskimi operacijami naredili medvedjo uslugo, saj so se zdaj sledem poškodb pridružile tudi vidne sledi kirurških posegov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602