Vizita.si
image (28)

Novice

Bo zvezdnica izgubila bitko s kilogrami?

S.P.
18. 06. 2013 07.52
66

Nekdaj eni najbolj zapeljivih zvezdnic na svetu Kelly Brook so začeli očitati, da se je v zadnjem času močno zredila. Kaj menite, je njena postava res že preobilna, ali je zdaj ravno pravšnja?

Priljubljena britanska igralka in manekenka Kelly Brook je dolgo veljala za eno najbolj seksapilnih zvezdnic na svetu, saj se je lahko pohvalila z omamnimi ženstvenimi oblinami ter zavidanja vredno postavo, o kateri sanja marsikatera posameznica. Vendar pa tuji mediji opažajo, da se je na njenem telesu v zadnjih msecih začelo nabirati vse več odvečnih kilogramov, zaradi česar se sprašujejo, ali ni nekoč zapeljiva zvezdnica glede na svoj ugled zdaj že vendarle malce preobilna.

“Glede na to, da nastopa v lastnem plesnem kabaret šovu, bi pričakovali, da bo bolje skrbela za svojo postavo. Ne, da bi morala shujšati, le nekoliko utrditi ohlapne dele – naprimer stegna in boke. Med oblinami ter maščobnimi oblogami je namreč opazna meja, ki pa jo je ona malce prestopila,“ je po ogledu njenih zadnjih fotografij, na katerih uživa v Cancunu, poročal Daily Mail. Kot so ji očitali že pred kratkim, naj bi se povod za spremembo skrival v razhodu s partnerjem Thomom Evansom, po katerem naj bi se precej zapustila. Bližnji vir je takrat za isti medij povedal slednje. “V obdobju vsakega meseca pridobi novih 5 kilogramov, ki so se povečini nabrali na predelu njenega trebuha. Tega niti Kelly sama ni pričakovala. Če že, so se namreč do zdaj odvečni kilogrami vselej prerazporedili na ravno pravih mestih, bili so celo dobrodošli. A je rezultat, glede na to, da v zadnjem času ne more brez slaščic, pričakovan.“ Kljub temu pa je prepričan, da se bo 33-letnica kmalu vrnila na stara pota, saj je sicer dobro seznanjena s pravili zdravega načina življenja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (66)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602