Vizita.si
image (28)

Novice

Bo zvezdnica spet izgubila bitko s kilogrami?

S.P.
22. 05. 2013 08.05
2

Britanska zvezdnica Josie Gibson je dosegla izjemno spremembo, potem ko ji je po dolgi bitki z debelostjo uspelo izgubiti več kot 40 kilogramov. A se zdaj boji, da se bo zaradi okrevanja po operaciji prsi, med katerim ne sme telovaditi, znova zredila. Ji bo uspelo ohraniti težo?

Priljubljen obraz britanske televizije Josie Gibson, ki je zaslovela kot udeleženka in tudi zmagovalka Velikega brata, se po navdihujoči spremembi, ki jo je dosegla lani, ko je shujšala za več kot 40 kilogramov, spet boji, da bo izgubila bitko z odvečnimi kilogrami. Minuli četrtek je namreč prestala lepotno operacijo prsi, po kateri pa bo morala vsaj šest tednov počivati in okrevati, zaradi česar ji je zdravnik telovadbo, s katero je ohranjala svojo vitko postavo, strogo prepovedal.

28-letnica se zdaj boji, da se bo zopet zredila. "V četrtek sem prestala operacijo prsi in danes že pridno okrevam doma. Priznati moram, da sem bila pred posegom zelo nervozna in prestrašena, vendar pa ni to nič v primerjavi s strahom, ki ga občutim zdaj. Običajno namreč telovadim vsaj trikrat na teden, saj se sicer kilogrami začnejo neustavljivo nabirati – zredim se lahko tudi do kilogram ali dva na dan. In prav to se mi je začelo dogajati tudi zdaj. Očitno je to bitka, ki jo bom morala biti do konca življenja," je potožila v svoji kolumni, ki jo piše za new! Magazine.

Za operacijo naj bi se odločila zaradi tega, ker so prsi po izgubi maščobnih oblog izgubile obliko, upadle, kot pravi sama, na tem predelu pa ji je ostalo tudi veliko odvečne in povešene kože. "Odločila sem se, da svojo shirano B.košarico spremenim v D ter si povrnem nekaj samozavesti. Veste, nikoli ni prav – ali si predebel ali pa te zasledujejo negativne posledice hujšanja," je še zapisala v nadaljevanju. "Od mojih prsi pred operacijo ni ostalo nič razen vrečastega in raztegnjenega tkiva, pravzaprav je ostala samo koža." Svoje telo je namreč pogosto silila v skrajnosti, saj je njena teža v obdobju nekaj mesecev zanihala tudi do 20 kilogramov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602