Vizita.si
image (28)

Novice

Njeno zadnje dejanje je ogorčilo celo oboževalce ...

S.P.
04. 04. 2013 11.46
4

Ameriška pevka Lady Gaga je v tem tednu znova ujezila svoje oboževalce, ki so ji začeli očitati, da je svoje zdravstvene težave spreobrnila v pravo atrakcijo, s katero si želi priskrbeti še več medijske pozornosti. So jo tokrat vendarle ujeli na laži?

Razvpita ameriška pevka Lady Gaga je v tem tednu znova močno ujezila svoje oboževalce, ki so ji začeli očitati, da naj bi svoje zdravstvene težave spreobrnila predvsem v novo metodo za pridobivanje še večje medijske pozornosti. Že vse od februarja se namreč naokrog prevaža v invalidskem vozičku, s čimer je pri številnih vzbudila veliko sočutja, vendar pa naj bi v torek prekoračila vse meje, ko se je v petkah peš napotila v nakupovalni center in na tečaj joge, že nekaj ur zatem pa znova sedla v svoj najnovejši 'modni dodatek', kot ga sama imenuje.

Na njeno družbeno omrežje Twitter se je tako vsul že cel kup komentarjev, v katerih so njeni sledilci izrazili svoje ogorčenje: ''Kako se drzne norčevati iz tako hude bolezni? To je nadvse nespoštljivo in tega bi se morala sramovati. Tako kot ona so tudi številni drugi bolniki morali prestati operacijo kolka, pa vendar ni okrevanje nič kaj zabavno ali norčavo, kot ga prikazuje ona. Proces je lahko zelo boleč ter trajen. Mislim, da gre le za stopnjevanje že tako pretirane merice slave. Je sploh bolna ali smo jo končno ujeli na laži?'' je na primer zapisal eden izmed njih.

Zvezdnica očitkov sicer še ni komentirala, zato namigovanja o njenem okrevanju ostajajo nepreverjena, je pa dejstvo, da je bila njena bolezen, ki ji je sledila tudi operacija, več kot resnična. Spomnimo se, ko so 27-letnici pred nekaj meseci diagnosticirali sinovitis oziroma začetno obliko vnetja sklepov. Kot so zapisali na spletni strani ortopedske klinike v Ljubljani, gre za nenadno nastalo bolečino v kolku, ki jo lahko izzove ravno prebolela okužba, poškodba ali pa alergiča hipersenzitiva, povzroči pa lahko šepanje in omejeno gibljivost boka, ki nastaja postopno, bolečina pa se pogosto širi tudi v stegno ali koleno. V lažjih primerih lahko bolezen omilijo že protivnetna nehormonska zdravila, v hujših primerih, tako kot tudi v njenem, pa je za ozdravitev nujen operativni poseg.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602