Vizita.si
image (28)

Novice

Bodo te fotografije razkrile njegovo skrivnost?

S.P.
27. 11. 2012 08.14
7

Strogemu žirantu priljubljene britanske oddaje Britain's Got Talent Simonu Cowellu so že večkrat očitali, da naj bi se poslužil lepotne kirurgije, kar pa je sam vedno močno zanikal. Kaj porečete na te fotografije?

V preteklosti so se že večkrat začele pojavljati govorice, da naj bi neusmiljeni žirant priljubljene britanske oddaje Britain's Got Talent Simon Cowell po uporabi botoksa stopil še korak naprej in se poslužil lepotne kirurgije, čemur so trdno pričale tudi nekatere fotografije. Čeprav je 53-letnik tovrstne obtožbe do zdaj sicer vedno strogo zanikal, pa je slavna zvezdniška kirurginja prepričana, da so neugodne posledice lepotnega posega vendarle vse bolj očitne.

“Kot strokovnjakinja na področju lepotne kirurgije menim, da si je Simon privoščil lifting oziroma dvig kože na predelu vratu, s pomočjo katerega dosežemo navidezno pomladitev obraza. Za ušesi naredimo majhen rez ter napnemo in odstranimo odvečno kožo, a žal tudi ta učinek ne traja večno. Sčasoma se namreč koža znova raztegne, zaradi česar je videti še bolj ohlapna in povešena kot prej, kar bi se lahko zgodilo tudi v tem primeru,“ je prepričana Lesley Reynolds Khan, soustanoviteljica lepotne klinike Harley Street Skin Clinic.

Cowell je špekulacije seveda nemudoma ovrgel. “Nikoli nisem šel pod nož. Zakaj bi to zanikal, če pa priznam, da se poslužujem lepotnih tretmajev, kot je uporaba botoksa vsaj 2-krat letno. Tudi jaz sem samo človek, ki se stara. Barvam si lase, belim si zobe, v svoje telo injiciram vitamine in odstranjujem odvečne dlačice s predela svojih prsi. Tudi moški moramo paziti na to, da izgledamo kar najbolje, brez da bi ob tem zašli v nekatere ekstreme. In tega se zagotovo držim.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587