Vizita.si
Jagode bodo zmanjšale otekline zaradi aken.

Novice

Bodo te fotografije razkrile njeno skrivnost?

S.P.
07. 06. 2013 13.44
5

V javnost so pricurljali bližnji posnetki igralke Jennifer Garner, ki razkrivajo, da se tudi sama spopada s precej problematično kožo. Na njenem licu lahko namreč vidimo več rdečih mozoljčkov, ki pa se jih sama še zdaleč ne sramuje.

Ena najprepoznavnejših hollywoodskih igralk Jennifer Garner, ki je zaslovela s svojo vlogo tajne agentke agencije CIA, Sydney Bristow, v nagrajeni televizijski seriji Alias, je pokazala, da je v prostem času tudi sama povsem običajna in vsakdanja ženska. Kljub temu, da še danes osvaja lestvice najlepših zvezdnic na svetu, ter da je tako na velikih platnih kot tudi na rdeči preprogi vedno videti kot iz škatlice, si je namreč v tem tednu vzela zaslužen premor od sveta blišča, med katerim je oboževalcem razkrila, kako je videti, ko zanjo ne skrbijo najboljši vizažisti.

Paparaci so nenaličeno in popolnoma naravno 41-letnico v nedeljo ujeli med popoldanskimi opravki v mestu, med čimer pa so ob nekoliko manj urejenem videzu, kot smo ga vajeni običajno, največ njihove pozornosti pritegnile predvsem manjše nepravilnosti na predelu njenega obraza. “Na njenem licu lahko opazimo več manjših mozoljčkov. Kdo bi si mislil, da se tudi sama bori s problematično kožo, ko pa je vedno slovela po lepem in čistem obrazu. No, očitno se s tem ne obremenjuje, saj je svoje lase celo spela v manjšo figo in tako še bolj razkrila svojo pomanjkljivost. Lepo je videti, da se vsaj ena med njimi ne skriva za masko, ter da je ni strah pokazati, da je tudi ona samo človek,“ pa ji je ob tem čestital Daily Mail. In če se tudi sami spopadate z mozoljčki, ki nikakor ne izginejo ter jih ličila ne morejo prikriti, pa si preberite še nekaj domačih nasvetov, s pomočjo katerih se boste teh zagotovo znebili.

Domača zdravila v boju proti aknam:

Zobna pasta: Majhno količino zobne paste pred spanjem nanesite neposredno na mozolj, čez noč jo pustite delovati, zjutraj bo mozolj manjši ali bo izginil.

Limone: Obraz zmasirajte s kožico limone in toplo vodo. Mešanico nanesite na obraz za 30 minut in jo nato izperite s toplo vodo.

Piling: S pilingom odstranjujete vrhnji sloj kože. Piling lahko kupite v lekarni ali pa zmešate pšenični zdrob s skuto ali kislo smetano in ga nanesete na obraz. Lahko uporabite papajo, jo pretlačite in namažite po celem obrazu. Masko pustite stati 15 minut in jo nato sperite.

Jagode: Jagode lahko nanesete neposredno na kožo, njihove alkalične lastnosti učinkovito zmanjšajo otekline zaradi aken.
Slana voda: Obraz umivajte dvakrat dnevno s slano vodo, da se ne bo svetila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602