Vizita.si
Chloe Green

Novice

Bogata dedinja je na plaži tokrat presenetila

L.E.
24. 12. 2012 14.08
21

Bogato britansko dedinjo smo vajeni gledati na različnih luksuznih plažah tudi v najbolj mrzlem delu leta, tokrat pa je nenadoma vse presenetila.

Bogata dedinja je imela vedno nekoliko preveč kilogramov. Na zadnji fotografiji pa je videti, kot bi jih nekaj izgubila.
Bogata dedinja je imela vedno nekoliko preveč kilogramov. Na zadnji fotografiji pa je videti, kot bi jih nekaj izgubila.FOTO: Fame

Chloe Green je za zdaj znana samo kot hči lastnika prodajaln oblačil Topshop, čeprav se je znotraj očetovega podjetja že preizkusila tudi kot oblikovalka čevljev. Njeno linijo so poskušali prodati dekletom, ki z veseljem spremljajo fotografije mlade dedinje, ki živi povsem drugače kot večina njenih vrstnic. Tako ni nič čudnega, da bo božične praznike preživela na sončnem Barbadosu, kjer so jo paparaci že ujeli na plaži. Tokrat je v kopalkah vse presenetila, morda pa tudi postavila nekoliko boljši zgled kot ga običajno. Vedno je bila namreč debeluška, zdaj pa je pokazala veliko bolj zdravo telo, sploh za nekoga, ki je tako mlad kot ona.

21-letna dekleta resnično še ne bi smela imeti težav s težo, saj teh ni, če se prehranjujemo pravilno. Pozneje se lahko samo še povečujejo, ko se presnova zaradi staranja začne upočasnjevati. Preveč kilogramov poleg tega ne pomeni le slabše samopodobe, temveč dokazano vodi do poslabšanega zdravstvenega stanja, predvsem pa do zelo nevarnih bolezni srca in ožilja. Morda se je Chloe končno začela prehranjevati bolj zdravo. To pomeni, da uživa polnozrnata žita, pusto meso, mlečne izdelke z manj maščob, olivno olje, zelenjavo, sadje in oreščke. Za povrhu je velika napaka večine, da zaužijejo veliko več kalorij, kot jih njihovo telo za delovanje potrebuje. Hrana je namreč gorivo; kolikor ga vnesemo, ga moramo porabiti. Še posebej pa ga ne potrebujemo veliko, če se manj gibamo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587