Vizita.si
image (28)

Novice

Bogata dedinja osupnila na plaži

S.P.
09. 07. 2013 14.40
18

Čeprav je Paris Hilton v zadnjem času pridobila nekaj kilogramov, je še vedno videti naravnost fantastično. To je dokazala tudi na malibujski plaži, kjer je v kopalkah ponosno razkrila svoje nove ženstvene obline.

Dedinja multimilijonarskega imperija Paris Hilton, ki se je v svetu zabavništva večkrat poskusila uveljaviti tudi kot ameriška igralka, pevka in mankenenka, je v obdobju zadnjih nekaj let, odkar je v razkrivajočih oblačilih večkrat pokazala svojo vitko ter koščeno postavo, očitno pridobila kar nekaj zdravih kilogramov, poroča britanski dnevnik The Sun. S tem so se obregnili ob njene zadnje fotografije, ki so jih v minulem tednu ujeli paparaci, medtem ko se je 32-letnica v družbi svojih pasjih kosmatincev Dollarja in Tinkerbell zabavala na malibujski plaži.

“Opazimo lahko, da je njena postava še vedno brezhibna – vitka in utrjena, le da jo zdaj izpopolnjuje tudi nekaj lepih ženstvenih oblin, ki jih je njenemu krhkemu ter deškemu telesu nekoč močno primanjkovalo,“ so vidno spremembo pohvalili tuji mediji. A so njihove opazke med oboževalci že izzvale ugibanja, kaj bi lahko bil vzrok, da se je zvezdnica v zadnjem času malce poredila.

Medtem ko eni namigujejo, da bi lahko z njenim partnerjem Riverjem Viiperijem skrivaj pričakovala naraščaj, so drugi prepričani, da je v njegovi družbi dobila le nekaj zdravega apetita. Svetlolasa lepotica na različne očitke tokrat sicer še ni odgovorila, je pa v preteklosti že večkrat povedala, da otrok v bližnji prihodnosti ne načrtuje, ter da sovraži telovadbo, zaradi česar tu in tam pač pridobi kakšen kilogram. Govorice, da bi naj bile njene obline delo lepotnega kirurga, pa je ovrgla kar v lastnem resničnostnem šovu, kjer smo imeli priložnost izvedeti, da se na smrt boji igel – s tem pa tudi anestezije, brez katere tovrstnih posegov ni mogoče izvesti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602