Vizita.si
Anastacia

Novice

Bolezen veliko hujša, kot so si predstavljali

S.P.
01. 03. 2013 08.00
18

Svet je pretresla žalostna novica iz sveta slavnih, in sicer da je priljubljena pevka Anastacia že drugič zbolela za nevarnim rakom dojke. Vendar pa nekateri strokovnjaki opozarjajo, da bi bolezen tokrat utegnila biti veliko hujša kot prejšnjič. Preverite, zakaj.

Sama je prepričana v vnovičen uspeh.
Sama je prepričana v vnovičen uspeh. FOTO: Reuters

V tem tednu je svet slave pretresla žalostna novica, da se priljubljena ameriška pop-soul pevka Anastacia, ki je zaslovela predvsem s pesmijo 'I'm outta love', po točno 10 letih znova bori s nevarnim rakom dojke, zaradi česar je do nadaljnega že odpovedala vse svoje nastope. Po besedah njenih tiskovnih predstavnikov se je že osredotočila na agresivno zdravljenje, saj je v vnovičen uspeh več kot trdno prepričana, vendar pa nekateri strokovnjaki na področju zdravlja opozarjajo, da rak ni edino, kar trenutno streže po njenem življenju.

44-letnici naj bi namreč od takrat odkrili supraventrikularno tahikardijo oziroma močno pretirano bitje ter podivjan ritem srca, vendar je operativno zdravljenje že pred petimi leti zavrnila. Da stanje ohranja pod nadzorom, mora vsak dan jemati določene tablete in prav tu se pojavi zdajšnja težava. Obstaja namreč možnost, da pred operacijo in med samim zdravljenjem, zaradi hudih stranskih učinkov, tega ne bo smela početi, kar pa bi lahko, čeprav malo verjetno, celo ogrozilo njeno življenje.

To pa še ni vse. Po zadnji operaciji se je ponovila tudi že premagana Crohnova oziroma vnetna črevesna bolezen, pri kateri se celoten predel črevesja neprestano vnema. Posledično se mora zvezdnica spopadati s hudimi krčevitimi bolečinami v trebuhu, pogostim bruhanjem, vrtoglavicami ter nenehnim občutkom slabosti, kar pa naj bi še dodatno otežilo celoten proces zdravljenja – predvsem proces agresivne kemoterapije. Zato pa mnogi že sklepajo, da Anastacia tega ne bo zdržala in da se bo za razliko od zadnjič, ko je prestala delno mastektomijo, kar pomeni, da so ji odstranili le del dojke s tumorjem, zdaj morala odločiti za popolno mastektomijo obolele dojke, med katero bodo morali to v celoti kirurško odstraniti. Kako se bo odločila, bo pokazal le čas.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587