Vizita.si
Zadnja raziskava je pokazala, da so Britanci eni boljših ljubimcev.

Novice

Britanci so najboljši ljubimci v Evropi

K.B.
16. 10. 2009 11.19
0

Kot kažejo zadnje raziskave naj bi bili Britanci bolj vzdržljivi med rjuhami kot ostali Evropejci. Za orgazem naj bi ti potrebovali potrebovali kar 10 minut.

Zadnja raziskava je pokazala, da so Britanci eni boljših ljubimcev.
Zadnja raziskava je pokazala, da so Britanci eni boljših ljubimcev.FOTO: iStockphoto

To pa je dve minuti več kot Američani, ki so se uvrstili na drugo mesto in kar 5,6 minut več kot zadnje uvrščeni Turki. Nizozemski raziskovalci so namreč časovno spremljali spolno aktivnost 500 moških iz petih držav. Ugotovili so, da so najbolj zdržljivi Britanci, nato sledijo Američani, Nizozemci, Španci in Turki. „Pokazalo se je, da so britanski moški v povprečju spolno najbolj vzdržljivi. Uporaba kondoma pri tem ni imela odločilne vloge, opazili pa smo, da pitje alkohola znatno podaljša spolno aktivnost pri moških,“ je še povedal vodja raziskovalne ekipe.

In še zanimivost. Eden od moških je zdržal kar 52 minut, najhitrejši pa je bil zagotovo tisti, ki je za izliv potreboval le 6 sekund. Žal pa njegove narodnosti niso želeli razkriti.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587