Vizita.si
image (28)

Novice

Britanska manekenka podlegla bolečinam …

S.P.
28. 10. 2012 08.41
14

V javnosti so se začela vrstiti vprašanja o tem, ali je diva resničnostnih šovov Chantelle Houghton sploh še sposobna skrbeti za svojega otroka. Žal pa je s svojim nastopom v priljubljeni televizijski oddaji situacijo le še zaostrila …

Divo resničnostnih šovov Chantelle Houghton so kritiki v zadnjem času neusmiljeno grajali na račun zanemarjenega videza ter neprimerne vzgoje 4-mesečne hčerke Dolly, kar je zvezdnico močno ujezilo. V zagovor se je odločila nastopiti v priljubljeni televizijski oddaji This Morning z Ruth Langsford in Emanonnom Holmesom, kjer je prvič javno spregovorila o nadvse bolečem obdobju svojega življenja ter težkih posledicah, ki jih je kmalu pred poroko s seboj prinesel nedaven razpad ljubezenske zveze.

Na žalost pa ji tudi tokrat ni uspelo ohraniti trezne glave. Sprva suverena manekenka se je nenadoma zlomila pred očmi javnosti ter svoja močna čustva izlila v solze. "Moje življenje je trenutno pravi pekel in ne vem, ali v njem sploh še lahko najdem neko svetlo točko, ki bi me držala pokonci. Šele zdaj spoštujem vse matere samohranilke, med katerimi sem se na žalost znašla tudi sama. Noč je moj največji sovražnik, saj Dolly neprestano joka in me opominja na dejstvo, da ob meni ni nikogar. Osamljeno življenje teče mimo mene, pa vendarle moram ostati močna in zdržati v vlogi odgovornega starša. Vem, da se bodo stvari enkrat obrnile na bolje, a poti k izhodu iz te bede še kar ne morem najti," je obupana 29-letnica. Tovrstno vedenje pa jo lahko še drago stane. Vprašanja o tem, ali je sploh še sposobna skrbeti za svojega otroka, se kar vrstijo in upajmo, da ji bo slab vtis uspelo popraviti, še preden bo prepozno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587