Vizita.si
image (28)

Novice

Britanska manekenka šokirala v kopalkah

S.P.
21. 11. 2012 14.47
19

Priljubljena britanska manekenka je sicer dolgo zatrjevala, da se pridno poti v telovadnici in odpravlja odvečne kilograme, a nedavne fotografije tega nikakor ne morejo potrditi. Ali je to konec njene modne kariere?

Videti je, da se priljubljena britanska manekenka in televizijska osebnost Chantelle Houghton ne bori zgolj z demoni pretresljivega razpada ljubezenske zveze, temveč tudi s številnimi odvečnimi kilogrami, ki naj bi že močno ogrozili njeno nadaljnjo kariero. Nekdaj vitka in zapeljiva lepotička se namreč v zadnjem času spopada z vse ohlapnejšo kožo okrog trebuha, ki se je bo le s težavo znebila, nič kaj privlačne pa niso več niti njene že močno povešene prsi.

Potem ko je še do nedavnega trdila, da se s pomočjo profesionalnega trenerja na vse pretege trudi izgubiti odvečno telesno težo, so jo v prejšnjem tednu med dopustovanjem na španskem otoku Tenerife znova ujeli v precej slabi formi, ki zagotovo ni posledica trdega dela in potenja v telovadnici. "Priznam, da je lažje govoriti kot pa narediti, a se zavedam, da je stvar zdaj že presegla vse meje. Jočem vsakič, ko moram zapustiti dom, saj se v svoji koži še nikoli nisem počutila tako nesamozavestno, količina stresa ob vsakdanjih tegobah in skrbi za hčerko pa me močno ovira pri izpolnjevanju ciljev. Zato sem se odločila, da bom v obdobju novega leta vendarle poiskala pomoč lepotnega kirurga in si s pomočjo liposukcije celotnega telesa ter operativnega dviga prsi povrnila zavidanja vredno postavo," je pojasnila 29-letnica, ki je med obdobjem nosečnosti pridobila kar dobrih deset kilogramov.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587