Vizita.si
image (28)

Novice

Britanska manekenka ga je ponosno pokazala

S.P.
16. 11. 2012 08.24
1

Priljubljena britanska manekenka Nicola McLean je v zadnjem času že večkrat presenetila z negativnimi izjavami na račun svoje osupljive postave, saj naj bi ji maščobni obročki v predelu trebuha že močno grenili življenje. Ne boste verjeli, v kaj se je 31-letnica podala tokrat.

Glamurozna manekenka ter priljubljena medijska osebnost Nicola McLean, ki se lahko pohvali z zares dih jemajočo postavo, je v nedavnem intervjuju razkrila, da je s svojim telesom vse prej kot zadovoljna. Maščobni obročki na predelu trebuha, pasu in bokov naj bi namreč močno vplivali na njeno že tako nizko samopodobo, kako resno je mislila, pa je dokazala šele z nedavnim obiskom klinike LoveLite clinic v Londonu, kjer je bila deležna prav posebne terapije.

Privoščila si je postopek laserske lipolize oziroma povsem nove metode liposukcije, pri kateri pacienti ne potrebujejo več operativnega posega. S pomočjo posebne naprave strokovnjak sprva rahlo greje, potem pa na hitro zamrzne maščobne celice, dokler se te v roku nekaj tednov v celoti ne izločijo iz našega telesa. Terapija naj bi bila še posebej učinkovita tudi pri odstranjevanju maščobnih oblog, ki se jih ne moremo znebiti niti z najstrožjo dieto, na primer na predelu obraza, vratu, kolen in komolcev.

“Moje telo je polno napak, zaradi katerih sem zelo negotova. Na sebi ne maram nobenega dela telesa, razen tistih, ki sem jih že lepotno popravila, in prav to sem storila tudi tokrat. Konec koncev sem tudi jaz samo človek, ki potrebuje pomoč. S pomočjo tovrstnih terapij se bom končno uspela znebiti nadležnih maščobnih obročkov, ki mi že tako dolgo grenijo življenje. Kot zakleto se običajno naberejo ravno tam, kjer se jih sami najtežje znebimo, zato se mi je to zdela izvrstna rešitev. Z rezultati sem za zdaj zelo zadovoljna, in to je vse, kar je pomembno,“ pa je zadevo pojasnila privlačna 31-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587