Vizita.si
"Ostra bolečina še vedno ni izginila, počutim se, kot da bi nekdo trgal kožo z mojega telesa, moje prsi pa so še vedno močno otekle in nič kaj naravne. Pogleda nanje preprosto ne morem prenesti."

Novice

Britanska pop princeska šokirala s fotografijo …

S.P.
28. 11. 2012 12.56
10

Na spletu so se pojavile fotografije obupane Michelle Heaton, ki se na očeh javnosti že več mesecev spopada s svojimi demoni. Ko je že mislila, da je vsega konec, pa so na dan privrele nove težave, ki močno vplivajo na pevkino čustveno in psihično stanje.

"Ostra bolečina še vedno ni izginila, počutim se, kot da bi nekdo trgal kožo z mojega telesa, moje prsi pa so še vedno močno otekle in nič kaj naravne. Pogleda nanje preprosto ne morem prenesti."
"Ostra bolečina še vedno ni izginila, počutim se, kot da bi nekdo trgal kožo z mojega telesa, moje prsi pa so še vedno močno otekle in nič kaj naravne. Pogleda nanje preprosto ne morem prenesti."FOTO: Twitter

Za britansko pop princesko in priljubljeno igralko Michelle Heaton je bilo to res težko leto. Po tem ko so jo diagnosticirali z nevarnim genom BRCA2, ki povzroča 85-odstotno tveganje za pojav raka na dojkah, je bila namreč primorana sprejeti hrabro odločitev, ki ji je bržkone rešila življenje. Tako je nedavno prestala težak preventivni poseg – dvojno mastektomijo oziroma kirurško odstranitev prsi, ki je edina učinkovita metoda pri preprečevanju razvoja tovrstnega rakavega obolenja.

"Težko je presoditi, katera bolečina je hujša – psihična ali fizična. To je najhujše, s čimer sem se kdaj koli spopadla."
"Težko je presoditi, katera bolečina je hujša – psihična ali fizična. To je najhujše, s čimer sem se kdaj koli spopadla." FOTO: Twitter

Čeprav je 33-letnica na to novo priložnost do samega konca gledala kar se da pozitivno, pa je v intervjuju za tabloidno revijo Closer razkrila tudi temno stran te korenite spremembe, ki je na zvezdnico tako čustveno kot tudi psihično vplivala precej neugodno. “Priznati moram, da je postopek okrevanja precej težji, kot sem pričakovala. Ostra bolečina še vedno ni izginila, počutim se, kot da bi nekdo trgal kožo z mojega telesa, moje prsi pa so še vedno močno otekle in nič kaj naravne. Pogleda nanje preprosto ne morem prenesti in skrbi me, da bo tako tudi ostalo. Moji dojki sta zdaj popolnoma drugačni, na dotik pa ju sploh ne morem občutiti, kar me že močno straši,“ je opisala svoje počutje po operaciji.

“Upam, da bom lahko kmalu pozabila na ta pekel in znova zaživela srečno družinsko življenje. Težko je presoditi, katera bolečina je hujša – psihična ali fizična. Ne morete si predstavljati, kako težko mi je pri srcu, ko ne morem objeti lastnega otroka, ki me v največji meri še drži pokonci. To je najhujše, s čimer sem se kdaj koli spopadla. Kljub temu pa bi rada še posebej poudarila, da sem nadvse hvaležna za vse lepe besede, misli in želje, ki mi jih poklanjate ter mi stojite ob strani v teh težkih trenutkih.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587