Vizita.si
Malčki bodo lahko hodili tudi na plesne vaje.

Novice

Britanski malčki brezplačno v fitnes

J.G.
30. 03. 2009 12.00
0

Zaradi vse večjega števila dojenčkov in malčkov s prekomerno telesno težo so se v Liverpoolu odločili, da vsem otrokom, mlajšim od pet let, podarijo brezplačno članstvo v telovadnici.

V Merseysidu so razkrili načrte, s katerimi bodo pomagali malčkom, mlajšim od pet let, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

Malčki bodo lahko hodili tudi na plesne vaje.
Malčki bodo lahko hodili tudi na plesne vaje.FOTO: iStockphoto

Aktivnosti za dojenčke in malčke, vključno s plesnimi vajami in osnovami vadbe z žogo, bodo potekale v fitnes centrih pod vodstvom liverpoolskega mestnega sveta. Program naj bi koristil približno 65.000 otrokom, Liverpool pa naj bi bilo po mnenju mestnega sveta prvo mesto na Otoku, ki ponuja tako bogat program vadbe za najmlajše.

Za zdravo prihodnost

V Liverpoolu so se za podeljevanje brezplačnega članstva v fitnes klubih odločili, ko je raziskava pokazala, da ima polovica 11-letnikov in 40 odstotkov 11-letnic težave s prekomerno telesno težo. Odkrili so tudi, da je kar eden od 20 otrok klinično predebel in da se kar tretjina otrok ne giba dovolj.

Več o tem si preberite tukaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587