Vizita.si
image (28)

Novice

Victorijin angelček razkriva šokantne podrobnosti

K.B.
25. 04. 2013 13.44
8

Nekdanji Victorijin angelček 23-letna manekenka Kylie Bisutti je za ameriški The New York Post spregovorila o svoji grozljivi izkušnji manekenke spodnjega perila in pojasnila, da je svet blišča in slave vse prej kot to.

Stradanje, siljenje v fotografiranje zgoraj brez pri 16 letih, spolno nadlegovanje je le nekaj šokantnih trditev 23-letne manekenke Kylie Bisutti, ki je že zelo zgodaj želela postati manekenka in se je kot najstnica zato preselila v New York. A niti predstavljati si ni mogla, v kaj se podaja. ''New York mi je resnično odprl oči za temne strani modne industrije,'' je priznala. ''Ena mojih sostanovalk je bila tako bulimična, da je bruhala nehote vsakič, ko je jedla. Vsako noč je zaspala v solzah in nenehno strmela v svojo podobo v gledalu, saj je mislila, da je debela. V resnici pa je bila čisto koščena.''

Kot pravi Kylie Bisutti sama ni imela težav s tem, da bi se izogibala skušnjavam modne industrije, kot je na primer alkohol ali droga na zabavah, a ni se mogla izogniti nadlegovanju. ''Fotografi in moški manekeni so me nenehno osvajali. Enkrat se mi je zgodilo, da me je fotograf potisnil ob steno in me poskušal poljubiti,'' je povedala Kylie Bisutti, ki se je pri komaj 16 letih fotografirala zgoraj brez, čeprav si tega ni želela. ''Tako zelo sem si želela uspeti, da sem se uklonila, potem ko mi je moj agent rekel, da imajo vsi modeli fotografijo zgoraj brez. Takrat sem bila stara le 16 let in sem privolila v golo poziranje.''

Da bi ohranjala vitko postavo, se je držala stroge diete, ki je večinoma vsebovala ovseno kašo, sadje in zelenajvo. Čeprav je njena teža pri 178 centimetrih višine padla na 52 kilogramov, ni dobila dela. Ko je svojega agenta vprašala, kaj je vzrok za to, ji je odgovoril: ''Zato ker si videti kot debela krava, Kylie. Izgubiti moraš maščobo na bokih.'' Komentar jo je močno prizadel in začela je stradati. Jedla je samo še ananas in lubenico, pila vodo in trenirala 12 ur na teden. Tehtala je le še 48 kilogramov, a zato ni dobila veliko več dela. Takrat je spoznala svojega bodočega moža Christiana, ki jo je spodbudil, da se je prijavila na tekmovanje, kjer so iskali naslednjega Victorijinega angelčka. Ko je zmagala, je bila presrečna in končno se je počutila dobro v svoji koži. ''Obline, zaradi katerih sem bila predebela za modne brvi, so bile ravno pravšnje za to tekmovanje,'' je pojasnila.

A kmalu po tem, ko je osvojila eno najbolj zaželenih mest v modni industriji, jo je resničnost znova udarila po glavi. Udeleževati se je morala zabav, kjer se je, kljub temu da je bila poročena, 'morala nenehno z vsemi spogledovati'. V naslednjih nekaj letih je Kylie, ki je krščanske veroizpovedi in so bile številne zahteve modne industrije v nasprotju z njenimi prepričanji, doživela še nekaj incidentov, ki si jih ni želela. Eden od njih je bil tudi, ko je pristala na pornografski spletni strani, ker fotograf njene fotografije, na kateri je bila v bikiniju, ni obdelal, tako kot je bilo dogovorjeno, torej v umetniško fotografijo, ampak jo je prodal kot spolni simbol.

Ta in še številni drugi dogodki, ki jih je podrobno opisala tudi v svoji knjigi I’m No Angel: From Victoria’s Secret Model To Role Model, ki bo izšla naslednji mesec, so jo pripeljali do odločitve, da se odpove delu v modni industriji. Čeprav se zaveda, da se s tem odpoveduje več milijonom dolarjev, pa si Kylie, ki trenutno s svojim možem živi v Montani, želi le umirjenega življenja.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602