Vizita.si
image (28)

Novice

Česa takšnega še niso videli!

S.C.
28. 06. 2012 09.36
3

Med 10-urno operacijo so dveletnemu dečku odstranili ogromen tumor, ki je bil težji od njega samega, kar je za mehiške zdravnike izjemen uspeh, saj česa takega še niso videli v živo.

Ni se še zgodilo, da bi zdravniki v Mehiki videli kaj takega,“ iskreno pove dr. Gustavo Hernandez, direktor pediatričnega oddelka bolnišnice La Raza.

Ravno v tej bolnišnici je bil namreč 14. junija letos operiran komaj dveletni deček po imenu Jesus Rodriguez iz države Durango, ki se je rodil z benigno tvorbo na desni strani telesa med pazduho in kolkom, ki se je postopoma razraščala in hitro postala celo težja od dečka samega, tehtala je namreč kar 15 kilogramov. Med 10-urno operacijo ni prišlo do večjih zapletov, čeprav so po besedah dr. Hernandeza prvič v zgodovini Mehike odstranili tako ogromno tvorbo, deček pa po posegu dobro okreva in tudi v prihodnosti naj ne bi imel nikakršnih težav.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587