Vizita.si
Če se vam je vrasla sramna dlaka, tega res ni treba na veliko razglašati in kazati svojemu moškemu.

Novice

Česa moškim o ženskah res ni treba vedeti?

E. D.
23. 10. 2011 07.52
41

So stvari, za katere je priporočljivo, da jih ženska zadrži zase – četudi je s svojim dragim že vrsto let v zvezi. Verjemite, da moškim pač ni treba vedeti, kako močna je vaša menstruacija ali kako se vam je boleče vrasla sramna dlaka ...

Če se vam je vrasla sramna dlaka, tega res ni treba na veliko razglašati in kazati svojemu moškemu.
Če se vam je vrasla sramna dlaka, tega res ni treba na veliko razglašati in kazati svojemu moškemu.FOTO: iStockphoto
Menstrualna krvavitev

Vse tiste, ki ste v resni zvezi oziroma živite s partnerjem in se vam je že zgodilo, da je vkorakal v kopalnico ravno v trenutku, ko ste si menjale okrvavljen vložek ali tampon, verjetno veste, za kaj gre. Veliko moških namreč ni tako pogumnih, kot se morda sprva zdi, in jih ob pogledu na kri ter sluz, ki je pravkar prišla iz notranjosti vašega telesa, obide blažja ali močnejša slabost, v obraz pa nenadoma postanejo bledi. Skratka, vidne rezultate menstrualnega cikla je bolje zadržati zase in se, ko je čas za menjavo vložka ali tampona, zakleniti v kopalnico, da vas vaš dragi ne bi ravno zmotil med tem opravilom.

Tudi če ste staknili kakšno virozo in zdaj neutrudno bruhate ter imate drisko, vašemu dragemu ni treba vedeti za vse to ali celo biti priča vsem simptomom vaše nenadne bolezni.
Tudi če ste staknili kakšno virozo in zdaj neutrudno bruhate ter imate drisko, vašemu dragemu ni treba vedeti za vse to ali celo biti priča vsem simptomom vaše nenadne bolezni. FOTO: iStockphoto

Prebavne motnje

Tudi če ste staknili kakšno virozo in zdaj neutrudno bruhate ter imate drisko, vašemu dragemu ni treba vedeti ali celo biti priča vsem simptomom vaše nenadne bolezni. Ni ga treba na primer prositi, naj vam med bruhanjem drži lase, če si jih lahko spnete v čop in to neprijetno opravilo opravite same. Prav tako mu ni treba razlagati, da iz črevesja v tekoči obliki izločite vse, kar pojeste, in da tečete na stranišče tudi petkrat dnevno. Naj vam bo dovolj, da vam skuha čaj in vas objame, medtem ko ve ležite pod odejami in upate, da bo slabost čim prej minila. Vse tiste manj prijetne stvari, ki spremljajo trebušne viroze, raje opravite same, za trdno zaprtimi vrati kopalnice.

Bivša razmerja

Če ste imele, preden ste se s sedanjim partnerjem spustile v resno zvezo, burno ljubezensko življenje, ni treba, da o njem na dolgo in široko razlagate zdajšnjemu fantu. Verjemite, da noče vedeti, kolikokrat tedensko sta bila z bivšim fantom spolno aktivna, katere položaje vse sta preizkusila in kaj vam je bilo pri njem najbolj všeč. Kaj šele, da bi vam kdaj ušlo, kako zelo dober je bil vaš bivši v postelji in kako ste uživale v seksu z njim! To je občutljiva tema, ki se ji je vsekakor bolje izogniti.

Težave z vraščenimi dlakami

Na seznam stvari, ki jih ni ravno pametno razglašati pred svojim moškim, spadajo tudi vraščene dlake ali dlake na kakšnih neobičajnih mestih, na primer okrog bradavic, pod popkom, nad ustnico ... Namesto da mu kažete ta svoja neobičajno poraščena mesta ali boleče vraščeno dlako, ki je tudi na videz vse prej kot privlačna, se raje lotite depilacije oziroma katerega drugega vam priljubljenega načina odstranjevanja dlak. A tega se nikar ne lotite ravno takrat, ko bo imel tudi vaš moški kakšne opravke v kopalnici. Le zakaj bi vas moral videti med britjem, depiliranjem, voskanjem? Naj raje le uživa v končnem rezultatu ...

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587