Vizita.si
image (28)

Novice

Česa na tej fotografiji ne morete videti?

L.E.
30. 05. 2012 12.44
15

39 let ima, vendar je njeno telo bolj čvrsto kot tisto, s katerim se lahko pohvalijo mnoge ženske, ki so celo enkrat mlajše. In še nečesa ni na spregled …

Ko so paparaci nedavno fotografirali Geri Halliwell, ki se je sprehajala s svojimi kužki, je ta bolj kot nase pred petnajstimi leti spominjala na drugo pevko uspešne dekliške skupine – namreč na tako imenovano športno začimbico Mel C. Oblečena je bila v športna opremo, ki ni veliko zakrivala. Toda zakaj bi? 39-letna mamica šestletne hčerkice nima niti malo celulita, kar ji verjetno zavidajo celo ženske, ki so tudi pol mlajše.

K temu verjetno pripomorejo tudi pogosti sprehodi z njenimi živalskimi prijatelji. Paparaci poročajo, da je hodila precej hitro. Poleg tega Geri redno vadi z osebnim trenerjem, in to kar trikrat tedensko. Skupaj tečeta in dvigujeta uteži. Sama se ukvarja še z jogo. “Toda ne s kako zelo naporno različico, kot je ashtanga. Pogosto samo sedim v enem položaju in globoko diham. Tako se sprostim,“ pripoveduje ter dodaja, da veliko kalorij izgubi že, ko teka za svojo hčerkico.

Za povrh zelo pazi na prehrano. Priznava, da se je nekoč lotevala nemalo nezdravih diet. “Sedaj do sebe nisem več tako stroga. Privoščim si tudi tortico, smoki, čips in čokolado, če si tega le zaželim. Ne želim se obremenjevati z zelo zapletenim načrtom prehranjevanja. Že po naravi sem bolj drobna in takšna tudi ostanem, če se le prehranjujem bolj ali manj zdravo.“ Ko se pregreši, enostavno naslednji dan uživa le zdrava živila. Zjutraj si sicer po navadi pripravi ovseno kašo z lanenimi in sončničnimi semeni, za kosilo in večerjo pa ima denimo kvinojo z zelenjavo, piščancem ali ribo. Če postane med obroki lačna, poseže po sadju.

Pojasnjuje, da skrbno prebira sezname sestavin vseh novih izdelkov, ki jih kupi. Toda niti približno ni več tako obremenjena s svojim videzom, kot je nekoč bila. “Res sem se trudila, da bi imela popolno telo. In ob trenutkih, ko je moja samozavest manjša, tudi dandanes pomislim, da bi se morala bolj potruditi. Vendar se tega zavedam. Danes se veliko lažje sprejemam.“ Tako se je spremenila predvsem po rojstvu svojega otroka. “V preteklosti sem se spopadala z motnjami hranjenja, toda dandanes se kot mati trudim svoji hčeri dati dober zgled, zato živim veliko bolj uravnoteženo,“ pravi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587