Vizita.si
image (28)

Novice

Česa takega ne vidimo pogosto!

S.P.
26. 07. 2013 07.58
0

Kolumbijska pevka Shakira je v tem tednu presenetila s svojo vitko in zapeljivo postavo, ki jo je tokrat razkrila na Havajih. Lahko verjamete, da je šele pred 6 meseci rodila otroka?

Kolumbijska lepotica Shakira, ki velja za eno najbolj znanih pevk pop glasbe, se je po rojstvu sina Milana zbala, da njena postava nikoli več ne bo vitka in zapeljiva. A so bile vse skrbi zaman, poroča britanski tabloid Daily Mail. Le 6 mesecev za tem je namreč 36-letnica že osupnila na Havajih, kjer je v družbi svojega partnerja, slavnega nogometaša Gerarda Piquéja, v kopalkah razkrila raven ter mišičast trebušček, ki ga od novopečene mamice sicer še ne bi pričakovali.

“Če bi jo na teh fotografijah videli prvič, ji ne bi nikoli pripisali, da je šele pred kratkim rodila. Njen trebuh je namreč znova kot izklesan, s čimer se ženske po nosečnosti običajno borijo precej dlje časa,“ so zapisali tuji mediji. A ne smemo pozabiti, da je svetlolaska velika ljubiteljica in prava profesionalka trebušnega plesa, ki je ena najbolj učinkovitih vadb za oblikovanje tega dela telesa.

Primeren je za ženske vseh starosti in postav. Prek čutnega valovanja telesa ter intenzivnega tresenja bokov pride ženska v stik s svojo ženstvenostjo in seksualnostjo, poveča se tudi prekrvavitev njene trebušne votline. Z rednim izvajanjem si boste utrdili trebušne mišice, povečali pa boste tudi gibljivost medenice ter si izboljšali držo. Od ostalih se loči po tem, da plešemo predvsem s trupom, medtem ko noge in roke ne delajo tako zelo, kot je to značilno za nekatere druge plesne zvrsti. Plesni koraki so precej preprosti in zapeljivi, prav tako tudi premiki rok.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602