Vizita.si
image (28)

Novice

Česa takega pa še ne …

S.P.
18. 07. 2013 14.34
15

Pozornost kalifornijskih paparacev je v tem tednu pritegnila 28-letna Mutya, ki je za snemanje novega videospota izbrala neprimerna oblačila. Izpod njih je namreč pokukalo nekaj odvečnih kilogramčkov ter veliki silikonski vsadki, za katere pa je vesela, da se je odločila.

Paparaci so se v tem tednu utaborili na eni najbolj znamenitih belih plaž v Kaliforniji - Venice Beach, kjer so članice nekdanje pop skupine Sugababes (pred kratkim so se preimenovale v MKS - Mutya, Keisha in Siobhan), snemale videospot za svoj prvi glasbeni prvenec Flatline. “Tako kot običajno, je znova izstopala prva,“ je prvi vtis na ujete fotografije podal The Sun. 28-letna temnolaska, ki se že dlje poskuša uveljaviti v solo karieri, je namreč izbrala precej drzna oblačila, ki pa njenemu telesu niso ravno najbolje pristajala.

“Mutya se je v zadnjih nekaj letih malce poredila in tega bi se morala zavedati,“ ji očitajo tuji mediji. “Izpod kratkih hlač sta neokusno pokukali ritnici, oprava pa ji je ponagajala tudi v predelu hrbta in dekolteja, kjer je razkrila nekaj maščobnih blazinic.“ Zvezdnica na zdajšnje opazke sicer še ni odreagirala, je pa pred časom za revijo The Heat že povedala, da njena teža skozi leta nikoli ni pretirano nihala. Za spremembo naj bi bili v resnici odgovorni le veliki silikonski vsadki, s katerimi je želela nekoliko povečati ter izpopolniti svoje obline – tako prsi kot tudi zadnjico.

In medtem ko so mnogi mnenja, da je naredila veliko napako ter da je pretiravala, pa je sama za obe operaciji dejala, da je vesela, da se je zanju odločila. "Za večjo rit sem se odločila pred 3 leti. Povečanje si privošči veliko Američank in Brazilk. Enostavno sem si zaželela, da bi bila bolj drzna. Sicer z mojo zadnjico ni bilo nič narobe, imam pač rada ekstreme. Prijatelji in družina so menili, da sem nora. Sicer pa sem si dala povečati tudi prsi, ki so sedaj košarice E.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602