Vizita.si
image (28)

Novice

Ojoj, kaj je spet pokazala?

L.E.
01. 07. 2012 13.53
4

Plavolaska se lahko resnično pohvali z zavidljivo izklesano postavo, še posebej pa izstopata njen neverjetno ozek pas in popolnoma raven trebušček.

Le kako do takega trebuščka? Lahko ob pogledu na ta neverjetno lep del telesa Whitney Port sploh pomislite na kar koli drugega? Nič čudnega, da ga zvezdnica resničnostnih šovov razkazuje na vsakem koraku. Če si že ne nadene kopalk, ga poudari s prekratko majico. Očitno je, da se ne masti s hitro hrano ter da ne pozablja na trebušnjake. Pa ima 27-letnica še kakšno skrivnost?

Whitney je razkrila, da se je med študijem spopadala s prekomerno telesno težo. Čeprav je zelo visoka, je bilo po njenih besedah zelo opazno, da je pridobila okoli 11 kilogramov preveč. Kaj pa je bilo za to pravzaprav krivo? Seveda je uživala preveč sladkarij in rafiniranih živil. Takrat se je že mučila s hujšanjem ter se naučila dragocene lekcije: kako pomembno je, da nikoli ne pretiravamo oziroma da smo vedno zmerni. Se sprašujete, kako je nazadnje shujšala. Enostavno je redno telovadila ter iz svoje prehrane izločila sladkor, preproste ogljikove hidrate in hitro prehrano. Poleg tega svetuje, da svoje obroke uživate čim bolj počasi, saj tako prej začutite, da ste siti. Danes sicer pravi, da ne telovadi več tako redno: “Imam faze, včasih telovadim vsak drugi dan, nato se spozabim in se moram še enkrat spet navaditi na redne obiske telovadnice.“ Velikokrat potelovadi tudi doma. Takrat opravi nekaj trebušnjakov, sklec in izpadnih korakov.

Če imate kljub telovadbi in zdravi prehrani nekoliko napihnjen trebuh, si preberite, kaj lahko to povzroča.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587