Vizita.si
image (28)

Novice

Česa takšnega pa ne vidimo pogosto!

S.P.
05. 07. 2013 15.42
20

Priljubljena igralka Naya Rivera je znova jemala dih. Na plaži je namreč razkrila svojo brezhibno in zavidanja vredno postavo, ki pa si jo lahko izklesate tudi vi. Preverite, kako!

Ameriška pevka in igralka Naya Rivera, najbolj poznana po svoji vlogi Santane Lopez v priljubljeni televizijski seriji Glee, je znova jemala dih. Vendar pa tokrat ne s svojim angelskim glasom temveč z zavidanja vrednim in kot izklesanim teleškom. Paparaci so jo namreč v minulem tednu ujeli na obali Malibuja, kjer je dopustovala v družbi svojega partnerja – raperja Big Seana. “Izoblikovati si tako raven ter mišičast trebušček se zdi kot misija nemogoče, pa vendar nam je Naya dokazala nasprotno. Zares se lahko pohvali z brezhibno postavo, ki ji jo zagotovo zavida marsikatera posameznica,“ jo je pohvalil tudi britanski tabloid MailOnline.

Kako si je Naya izoblikovala postavo?

Naya veliko telovadi že med samim snemanjem omenjene serije. Igralci delajo od 14 do 16 ur na dan, pri čemer vsaj nekaj ur namenijo visoko intenzivnim plesnim rutinam. “Ples je odlična kardiovaskularna vadba, med katero se boste dodobra spotili in porabili vso odvečno energijo. Morda sploh ne boste opazili, kako intenzivno delujejo vaše mišice. S plesom krepite noge, roke, trebuh in zadnjico, torej vse sklope, ki so vsaj za nas (navijačice v uniformah) najbolj pomembni,“ pravi 26-letnica, ki sicer dnevno naredi več sto trebušnjakov. “Delam več serij po 50. Najprej običajne, nato pa še oboje stranske.“

Zaveda se tudi, kako pomembna je zdrava prehrana. “S slabimi prehranjevalnimi nevadami se ne boste nikoli znebili maščobnih oblogic na predelu trebuščka. Sama si kot zdrav prigrizek najraje privoščim humus, ki vsebuje veliko beljakovin in je naprimer odlično nadomestilo rdečega mesa.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602