Vizita.si
Cheryl je malarija močno izčrpala in prestrašila. ''Mislila sem, da bom umrla,'' je priznala.

Novice

Cheryl Cole: 'Mislila sem, da bom umrla!'

E. D.
17. 10. 2010 08.00
0

Britanska glasbenica Cheryl Cole, ki se je pred kratkim ločila od nezvestega nogometaša Ashleyja Cola, je za eno od britanskih televizij spregovorila o boju z malarijo. Priznala je, da je mislila, da bo umrla in zato napisala celo oporoko.

Ko se je 27-letna Cheryl Cole pred nekaj meseci vrnila iz Tanzanije, je zaradi oslabelosti in slabega počutja pristala v londonski bolnišnici. Preiskave so pokazale, da boleha za malarijo – nalezljivo boleznijo, ki jo prenašajo okuženi komarji in ki je lahko celo usodna, če ni pravočasno in pravilno zdravljenja. Znaki, ki kažejo na okužbo, so oslabelost, mrzlica, glavoboli, bolečine v sklepih, krči, bruhanje. Za malarijo letno zboli približno 300 milijonov ljudi, milijon pa jih vsako leto zaradi bolezni tudi umre.
Cheryl je malarija močno izčrpala in prestrašila. ''Mislila sem, da bom umrla,'' je priznala.
Cheryl je malarija močno izčrpala in prestrašila. ''Mislila sem, da bom umrla,'' je priznala.FOTO: pacificcoastnews.com

Tudi Cheryl se je zaradi malarije znašla na robu smrti, pravi. ''Mislila sem, da bom umrla. Hočem reči, dejansko sem resno mislila, da ne bom preživela,'' je iskreno priznala rjavolasa Britanka. ''In hotela sem umreti čim hitreje, kajti trpela sem tako zelo hude bolečine.'' Tudi anonimni vir je povedal, da naj bi ji zdravniki celo dali le še 24 ur življenja in če se v tem času njeno stanje ne bi začelo popravljati, bo verjetno umrla. Tako je prestrašena Cheryl celo sestavila osnutek oporoke, v kateri je vso svoje imetje in premoženje razdelila med prijatelje in svojce, ki so zanjo ves čas bitke z nevarno boleznijo trepetali in ji stali ob strani.

A nevarno bolezen ji je uspelo premagati in danes se mlada glasbenica počuti odlično. Vsaj fizično, kajti rane, ki jih je povzročila ločitev od nezvestega moža Ashleyja Cola, se še vedno niso povsem zacelile, čeprav je par že nekaj časa tudi uradno ločen. V televizijskem intervjuju je razkrila, da ga bo vedno ljubila in da se še vedno pogosto pogovarjata. ''Upam, da bova nekoč, ko bova premagala vse te ovire, lahko spet prijatelja. Del mene bo Ashleyja vedno ljubil,'' je povedala in dodala: ''Ko zdaj pogledam nazaj na to, kar se mi je zgodilo, občutim otopelost. Imela sva odličen zakon in čudovit poročni dan in ne vem, kje je šlo vse skupaj tako zelo narobe. Še danes se to sprašujem.''

Cheryl Cole
Cheryl Cole FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587