Vizita.si
Slavni pevki teža že dlje časa niha; vseeno je nedavno marsikoga šokirala, ko se je pojavila še malo bolj zaobljena, kot je bila po navadi.

Novice

Christina na rdeči preprogi spet šokirala

L.E.
19. 09. 2012 07.59
17

Njen glas je bil in ostaja neverjeten; ima pa nekoč tako vitka Christina Aguilera, kot je razkrila, ko se je nedavno sprehodila po rdeči preprogi, čedalje več težav z odvečno težo.

Slavni pevki teža že dlje časa niha; vseeno je nedavno marsikoga šokirala, ko se je pojavila še malo bolj zaobljena, kot je bila po navadi.
Slavni pevki teža že dlje časa niha; vseeno je nedavno marsikoga šokirala, ko se je pojavila še malo bolj zaobljena, kot je bila po navadi.FOTO: Fame

Christina Aguilera se je v nedeljo zvečer ob podelitvi nagrad za ameriške igralce, pevce in športnike španskega porekla zopet sprehodila po rdeči preprogi in samozavestno še enkrat dokazala, da jo višek kilogramov očitno prav nič ne moti. Nekdaj prav suhljata zvezdnica je začela kazati težave z odvečnimi kilogrami pred približno dvema letoma. Takrat se je nenadoma zelo zredila, nato pa ves čas težo izgubljala in pridobivala, kar ni nič bolj zdravo, kot če bi bila ves čas pretežka. Toda na nedavni podelitvi nagrad je njena neverjetno zaobljena postava mnoge kar šokirala.

Po drugi strani je prav, da pevka in tekstopiska ne dovoli, da bi ji težave z odvečnimi kilogrami prišle do živega. Četudi je bolj zdravo, da nekaj teže izgubi, ji ne bo prav nič pomagalo, če se bo ob tem še slabo počutila. 31-letna mamica štiriletnega sinčka Maxa si nadene tesno obleko, čeprav ve, da se bo ob njeno izbiro obregnil marsikdo. Kako se ob tem počuti, je zaupala reviji Lucky. “Pravzaprav sem bila dolgo časa prepričana, da sem presuha,“ je dejala. “Zato mi je sedaj všeč, da imam večje obline. Če jih vzljubiš, bodo ljudje najprej opazili tvojo samozavest.“ Novinarjem je odkrila tudi, da se zna danes postaviti zase veliko bolj učinkovito, kot se je, ko je bila še najstniška zvezda. “Ko si mlajši, te je tako lahko prehiteti. Takrat sem bila obkrožena z ljudmi, ki so nadzirali vsak del mojega življenja.“ Zdaj tega ne dovoli več, pomembneje se ji zdi, kako se počuti sama. “V svojem delu sem imela boljše in slabše trenutke. Kritizirali so me, ker sem presuha in predebela. Toda moj fant ima moje telo rad, moj sin je zdrav in srečen. To je vse, kar mi res kaj pomeni. V svoji koži se počutim zelo dobro. Sicer sem, da sem prišla do tega, potrebovala kar nekaj časa, toda prava skrivnost je, da se naučimo sebe in svoje telo enkrat za vselej ceniti.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587