Vizita.si
Cindy Crawford

Novice

Cindy Crawford šokirala in razočarala

L.E.
07. 01. 2012 11.04
12

Tudi najlepše ženske na svetu očitno muči pomanjkanje samozavesti. Četudi bi se lahko starala naravno, se je Cindy Crawford odločila obiskati plastičnega kirurga.

Cindy Crawford
Cindy Crawford FOTO: Reuters

Svet so preplavile fotografije legendarne Cindy Crawford na košarkarski tekmi. Na žalost ne zato, ker bi bil njen obisk nekaj tako nenavadnega. Ljudi je šokiral in razočaral njen obraz, ki naj bi nenadoma deloval izjemno nenaravno. Le kaj si je storila, so se spraševali. Nekdanja manekenka ima res 45 let ter dva otroka, vendar je tako lepa, da bi se prav lahko odločila starati povsem naravno. Vendar se je očitno odločila proti znakom staranja boriti. Na žalost ne najbolj uspešno.

Znani ameriški dermatolog dr. Ben Behnam je za ameriške medije potrdil, da na obrazu Cindy Crawford vsekakor opaža razliko. “Njena lica so nekoliko polnejša. Zagotovo si je vanje dala vbrizgati polnilo. Verjetno Radiesse ali Sculptro. Oba dajeta videz višjih ličnic in sta med zvezdniki zelo priljubljena.“ Poleg tega meni, da je lepotica posegla še po botoksu. “Njene obrvi so nekoliko više, kot so bile. Mislim, da jih je dvignila z uporabo botoksa.“

Zvezdnice nam tako lepo kažejo, da so polnila učinkovita samo, če jih ne začnemo uporabljati prekmalu in če jih ne vbrizgavamo čezmerno. Samo tako delujejo naravno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587