Vizita.si
image (28)

Novice

Clooneyjevo dekle na jahti v Cannesu razkazovalo zapeljive obline

E. D.
18. 05. 2011 13.23
7

32-letna Elisabetta Canalis je med sončenjem in druženjem na jahti priznanega modnega oblikovalca pokazala svoje zavidanja vredno telo in zapeljive obline. Te je pokrival le majhen črn bikini, čez katerega je lepotica pozneje poveznila le belo ohlapno majico in se tako skrila pred radovednimi pogledi in objektivi paparacev.

Te dni v Cannesu poteka slovit filmski festival, na katerem se mudijo številni znani filmski igralci in drugi zvezdniki. A medtem ko se eni vztrajno kažejo na rdeči preprogi, se drugi raje zabavajo na jahtah ter svoje telo nastavijo sončnim žarkom.

Prav to je počelo tudi zapeljivo dekle Georgea Clooneyja, 32-letna italijanska manekenka in voditeljica Elisabetta Canalis. V majhnem črnem bikiniju je poležavala in postopala po barki znanega modnega oblikovalca Roberta Cavallija ter pokazala svoj ploščat trebušček ter brezhibno, čvrsto zadnjico. Potem je svoje telo zakrila le z ohlapno belo majico in se odpravila na kosilo, ki je prav tako potekalo na luksuzni jahti.

K lepo oblikovanemu telesu 32-letnice zagotovo pripomore šport, s katerim se italijanska lepotica ukvarja že vrsto let. Še posebej obožuje ježo, konji so namreč njena velika ljubezen. Sicer pa tudi veliko pleše, plava in obiskuje ure kick boksa – v eni uri intenzivnega boksanja porabi tudi do 1000 kalorij. Dela tudi vaje za moč in za krepitev centra telesa in tudi zahvaljujoč tovrstnim vajam ima lepo izoblikovane trebušne mišice.

Če si tudi vi želite ploščatega trebuščka, kot ga ima Elisabetta, preverite, katere vaje morate delati in kako jih sploh pravilno izvajati, da bodo še do poletja vidni rezultati.

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587