Vizita.si
Nova čokolada vam bo pomagala izgubiti odvečne kilograme.

Novice

Čokolada, s katero boste shujšali!

Ni.J.
18. 11. 2009 11.11
0

Na mednarodnem sejmu čokolade v Madridu so predstavili čokolado, ki vam bo pomagala izgubiti odvečne kilograme, ne da bi se odrekli želji po sladkem.

Nova čokolada vam bo pomagala izgubiti odvečne kilograme.
Nova čokolada vam bo pomagala izgubiti odvečne kilograme.FOTO: iStockphoto

Nova čokolada, ki so jo javnosti prvič predstavili na mednarodnem sejmu čokolade v Madridu, vam bo pomagala shujšati. Bogata je z aminokislinami in vitamini, ima pa okus po pravi čokoladi.

Lola je popoln izum za sladokusce. Je popolnoma naravna, bogata z vitamini in aminokislinami, ki zavirajo lakoto, uravnava prebavo in ne vsebuje holesterola.
Lola je popoln izum za sladokusce. Je popolnoma naravna, bogata z vitamini in aminokislinami, ki zavirajo lakoto, uravnava prebavo in ne vsebuje holesterola. FOTO: iStockphoto

Uro pred obrokom je treba pojesti eno do dve čokoladici. Tako ne boste čutili lakote, med obrokom pa boste občutno manj pojedli. Čokolada ima intenziven okus in visoko vsebnost antioksidantov ter ne vsebuje holesterola,“ pravi Armando Yanez, eden od izumiteljev čarobne čokolade.

Lola je španski izum, ki naj bi vsem sladokuscem, ki si obenem želijo shujšati in se ne odreči sladkemu okusu čokolade, pomagal izgubljati kilograme. Vsebuje veliko aminokislin, ki zavajajo možgane, da je telo sito, poleg tega pa eno od njenih sestavin predstavlja tudi alga, bogata z vitaminoma A in B12.

Proizvod pa kljub temu ni popoln. Lola je namreč zelene barve, kar je posledica njenih naravnih sestavin, ravno te pa naj bi pomagale hujšati. “Zeleno barvo ji daje alga, glavna sestavina, ki pomaga hujšati. Čokolada je popolnoma naravna, narejena pa je iz kakava, ki ga uvažamo iz Peruja in San Dominga, ta pa naj bi pomagal pri uravnavanju prebave,“ še dodaja Yanez.

Čarobna čokolada tako predstavlja enkratno rešitev za vse sladokusce, zaenkrat pa jo lahko kupite le v Španiji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587