Vizita.si
Ljudje, ki imajo radi rdečo barvo, so strastni ljubimci.

Spolnost

Barve razkrivajo, kakšni ste v postelji

Ni.J.
04. 02. 2010 08.35
0

Vaša najljubša barva naj bi razkrivala, kakšni ste v postelji in kaj v postelji pričakujete od partnerja. Katero barvo imate torej najraje?

Vaša najljubša barva razkriva, kakšne so vaše spolne navade!
Vaša najljubša barva razkriva, kakšne so vaše spolne navade!FOTO: iStockphoto
Barva oblačil, ki jih nosite, zaves, posteljnine in celo avta, ki ga vozite, naj bi sporočala, kakšni ste v spolnosti. In čeprav mislite, da nimate svoje najljubše barve, se ozrite malo okrog sebe. Ugotovili boste, da se večinoma odločate za eno barvo in njene odtenke.

Rdeča

Ljudje, ki imajo radi rdečo barvo, so izjemno strastni ljubimci. Hitro se vzburijo in uživajo v prav vsakem trenutku seksa. Ko enkrat preskoči iskrica med dvema ljubiteljema rdeče barve, se bo med njima začela odvijati nepozabna dogodivščina. Kljub temu pa ljubitelji te barve veljajo za nekoliko agresivne in napadalne, zato se jih morajo ljubitelji nežnejših barv nekoliko bati.

Ljudje, ki imajo radi rdečo barvo, so strastni ljubimci.
Ljudje, ki imajo radi rdečo barvo, so strastni ljubimci.FOTO: iStockphoto

Rumena

Ljubitelji rumene barve so v spolnosti prilagodljivi in skladni. Te osebe se v večini primerov rade prilagajajo željam dominantnejšega partnerja in so po naravi bolj pasivne. Če je vaša najljubša barva rumena, se med rjuhami ne boste nikoli do konca razživeli in sprostili, kljub vsemu pa ne boste nikoli zavrnili povabila nekoga, ki ga obožujete.

Vijolična je barva prefinjenosti.
Vijolična je barva prefinjenosti. FOTO: iStockphoto
Rožnata

Osebe, ki obožujejo rožnato barvo, so v spolnosti nezrele. Za ženske ljubiteljice rožnate barve je značilno, da uživajo v draženju moških z obljubami, ki jih ne nameravajo izpolniti. Psihologi menijo celo, da gre za prikrito sovraštvo do moških. Ljubitelji rožnate moškega spola pa, tako kot ženske, radi dražijo nasprotni spol, ga zavajajo in ne izpolnjujejo obljub – le da ne sovražijo moških.

Vijolična

Vijolični ljubimci so prefinjeni, kar pomeni, da bodo v postelji najprej poskrbeli zase in svoje užitke. Poleg tega so izjemno zadržani in hladni v postelji, ne marajo pa novosti in vragolij.

Črna

Oboževalci črne barve so nagnjeni k perverznostim, sadizmu in mazohizmu. Na splošno velja, da so črni ljubimci večinoma slabe volje, otožni in velikokrat depresivni, takrat pa se bodo tudi najbolje odrezali med rjuhami. Zanimivo pa je, da je med kaznjenci, ki so naredili seksualni prestopek, največ ljubiteljev črne barve.

Ljubitelji črne barve so perverzni.
Ljubitelji črne barve so perverzni.FOTO: iStockphoto

Zelena

Zelena barva je barva svežine in nedolžnosti. Ženske, ki imajo rade zeleno barvo, se bodo celo življenje ljubile kot device, moški pa bo vedno nekoliko neroden in nespreten, a na prikupen način. Zeleni ljubimci so nežni, a ne strastni. Če boste izbrali zelenega ljubimca, se vam ni treba bati njegove nezvestobe – “zeleni ljudje“ so vedno zvesti.

Zelena pomeni svežino, nedolžnost in zvestobo.
Zelena pomeni svežino, nedolžnost in zvestobo.FOTO: iStockphoto
Oranžna

Seznam seksualnih fantazij je pri oranžnih ljubimcih praktično neskončen. Med seksom se vedejo kot igralci v filmu, kjer oni seveda igrajo glavno vlogo, najbolj pa uživajo v predigri in uresničevanju svojih fantazij. Med ljubljenjem radi šepetajo nesmiselne stavke, s katerimi izpopolnjujejo svojo podobo. Kljub temu pa orgazma ne doživijo pogosto, kar znajo zelo spretno prikriti.

Rjava

Rjava je barva nežnosti, topline in iskrenosti. Ljubitelji rjave barve prisluhnejo potrebam partnerja, najlažje pa se sprostijo v intimnem okolju. Uživajo ob ognju, hoji v dežju in lovljenju snežink z jezikom. Od svojih partnerjev zahtevajo obilo pozornosti in ljubezni, pri spolnosti pa pričakujejo veliko domišljije, romantike in nežnosti.

Oranžni ljubimci so polni fantazij in uživajo v predigri.
Oranžni ljubimci so polni fantazij in uživajo v predigri. FOTO: iStockphoto
Siva

Sivo barvo imajo radi neodločni ljudje. Ne navdušuje jih nič, niti spolnost. Moški, ki obožujejo sivo barvo, na seks gledajo kot na sredstvo za sproščanje napetosti, ženske pa se med seksom ne ljubijo, temveč zgolj občujejo. V spolnosti vidijo pot do zanositve in zadovoljitve partnerja. Ljubitelji sive barve so v postelji nezainteresirani, pasivni in se težko vzburijo.

Modra

Modri ljubimci so odlični spolni partnerji. So strastni, nežni, zvesti, brezpogojno uživajo v seksu in so se pripravljeni zelo potruditi za zadovoljitev partnerja. Uživajo v predigri, samem ljubljenju in poležavanju po tem. Izbrani osebi se popolnoma predajo in so vedno zvesti.

Bela

Bela barva je simbol čistosti in nedolžnosti. Beli ljudje so nagnjeni k čistoči, zato se bodo pred in po seksu vedno oprhali, slačili pa pod odejo. Strasno poljubljanje in ljubljenje podnevi je za njih nekaj nezaslišanega, za poimenovanje genitalij pa bodo uporabili imena hišnih ljubljenčkov.

Ljubitelji bele barve imajo radi nedolžnost in čistočo.
Ljubitelji bele barve imajo radi nedolžnost in čistočo.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587