Vizita.si
Daisy Lowe

Novice

Le kako ji to uspe?

L.E.
08. 10. 2011 08.41
1

"Vsaj lahko pojemo tri okusne obroke dnevno," se ponavadi tolažimo, ko gledamo manekenke ter se sprašujemo, zakaj nimamo tako vitke postave. Toda očitno nam ne preostane več niti ta tolažba.

Daisy Lowe
Daisy Lowe FOTO: Reuters

Manekenka Daisy Lowe je nedavno razkrila, da svojo postavo vsak dan vzdržuje tako … da, hm, dovolj poje. "Ni skrivnost, da veliko manekenk strada, da bi bile bolj uspešne,“ je povedala eni izmed ženskih revij. "Toda pri meni diete ne delujejo. Če si kaj odrečem, si tega samo še bolj zaželim,“ je pojasnila.

22-letnica je zato raje najela osebno trenerko, ki ji je njeno teorijo pravzaprav še potrdila. Nicole Addison jo je celo prepričala, da ne uživa dovolj hrane. "Če jeste premalo, se telo premakne v način delovanja, ki ga uporablja pri stradanju. To pa pomeni, da maščobe ne pokuri, temveč jo dejansko shrani,“ je pojasnila.

Daisy je predvsem svetovala, da poveča vnos beljakovin. Za zajtrk si manekenka tako privošči omleto, za malico beljakovinsko ploščico, oreške ali robidnice, za kosilo solato in za večerjo lososa. Vse odvečne kalorije pa pokuri s telovadbo, posebno z dvigovanjem uteži. "Po dvigovanju uteži mišice kurijo kalorije še 24 ur po treningu, po teku pa samo kakšno uro,“ razlaga Nicole.

"Na začetku je bilo težko,“ priznava manekenka. "Če po tednu dni ne bi začela opažati prvih rezultatov, bi zagotovo obupala.“ Na telovadnico se je pač morala navaditi, vendar pa sedaj telovadi celo, ko je na počitnicah ali med modnimi revijami. Potruditi se mora le, da vedno zbere dovolj motivacije; toda kot pravi sama: "Občutek, da sem nekaj dosegla, potem ko končam telovadbo, je že sam po sebi vreden truda.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587