Vizita.si
image (28)

Novice

Ne boste verjeli, čigava dvojnica je danes!

S.C.
20. 12. 2011 09.04
9

Victoria je bila nekoč čisto običajno dekle z nekaj odvečnimi kilogrami, sedaj pa z vitko postavo osupljivo spominja na legendarno Marilyn Monroe.

25-letna Victoria Steel je še pred dvema letoma tehtala okoli 110 kilogramov, ki so bili posledica njenih nezdravih prehranjevalnih navad.

Dan sem začela z ogromnim sendvičem s šunko in sirom. Bila sem odvisna od hitre prehrane in zdelo se mi je, da brez čipsa in čokolade sploh ne morem normalno funkcionirati,“ se spominja Victoria.

Kilogramom, ki so se ji z leti vztrajno nabirali, ni nikoli posvečala pretirane pozornosti, dokler se nekega dne ni zgrozila ob pogledu na svojo podobo v ogledalu: “Zagledala sem svoj ogromen trebuh in se resnično zamislila nad svojim življenjem. Sem v zgodnjih 20-ih in ne nameravam se celo življenje boriti z odvečno težo. Takrat sem se odločila temu narediti konec.“

Tako je za začetek zmanjšala svoje porcije ter se odrekla čipsu in čokoladi. Kupila si je žogo za pilates in vadila vsak dan vsaj pol ure. Kilogrami so se začeli vztrajno topiti, njena podoba pa je vse bolj spominjala na legendarno Marilyn Monroe.

Marilyn sem od nekdaj oboževala, bila je moja vzornica. Nato so me prijatelji, potem ko sem se znebila 38 kilogramov, opozorili na presenetljivo naključje. Za zabavo sem si nakodrala lase, nadela rdečo šminko in čudovito belo oblekico, ki je bila zaščitni znak slavne igralke. Ob pogledu v ogledalo sem bila šokirana. Podobnost je bila res neverjetna in bila sem popolnoma navdušena.

Ne samo da se odlično počuti z novo postavo in videzom, svojo prednost je unovčila sebi v prid in tako sedaj pozira ter nastopa kot Marilyn Monroe, kar jo nadvse osrečuje in tudi krog njenih oboževalcev se vztrajno povečuje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587