Vizita.si
Christina Aguilera

Novice

'Debela sem, pa kaj!'

S.P.
01. 10. 2012 09.00
10

Christina Aguilera, ki se lahko pohvali z edinstvenim vokalom, je utišala zlobne jezike in se uprla nesmiselnim vodilom sveta glasbe. Svojih novih polnih oblin, ki jih naravnost obožuje, se namreč ne bo znebila za nobeno ceno.

Pevki, ki velja za eno izmed najbolj talentiranih vokalistk v svetu glasbe današnjega časa, je očitno prekipelo. Po mnogih kritikah na račun njene postave je namreč vendarle spregovorila o svojih težavah s težo in se uprla nesmiselnim zahtevam 'šovbiznisa'.

“Naveličala sem se dejstva, da veljam za suhljato, belo dekle. Konec koncev imam latinske korenine, ki opevajo ženstvene obline. Tarča zlobnih jezikov sem bila že pred 10 leti, ko sem si potemnila lase, s pirsingi preluknjala svoje telo ter se zredila  dobrih sedmih kilogramov. Svet glasbe je ponorel. Grozili so mi, da je to konec moje kariere, da ne bom prodala več nobenega albuma ter da bom izgubila podporo oboževalcev. Ker sem bila mlada, naivna in nespametna, sem se seveda nemudoma uklonila “nadrejenim“ in zopet drastično shujšala. Kaj takega se zagotovo ne bo več ponovilo,“ je povedala Christina Aguilera.

Zvezdnica je nad novimi spremembami v svojem življenju naravnost navdušena, zdravemu telesu pa je posvetila celo najnovejši album. “Debela sem, pa kaj! Sprijazniti se bodo morali z dejstvom, da imajo posla z debeluško. To je moje telo, ki jim ne bo nikoli pripadalo in verjemite mi, da tokrat moje volje ni moč streti.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587