Vizita.si
Tyra Banks pred šestimi leti, ko se je poslavljala od manekenskih pist.

Novice

Tyra Banks ponosno razkazuje svoje obline

E. D.
04. 07. 2011 08.53
42

Paparaci so ujeli nekdanjo manekenko Tyro Banks na oddihu v Mehiki. Kljub temu da je v zadnjem času spet pridobila nekaj kilogramov, je nosila dvodelne kopalke in ponosno razkazovala svoje obline.

Tyra Banks pred šestimi leti, ko se je poslavljala od manekenskih pist.
Tyra Banks pred šestimi leti, ko se je poslavljala od manekenskih pist. FOTO: Reuters
Paparaci so 37-letno Tyro Banks ujeli med počitnikovanjem v Mehiki, kamor se je odpravila s svojim dolgoletnim partnerjem Johnom Utendahlom. Nekdanja manekenka se je v bikiniju sončila ob bazenu ter se ni prav nič menila za fotografske objektive. Ponosno in samozavestno je razkazovala svojo bolj polno postavo, na glavo pa si je poveznila klobuček, da bi obraz zaščitila pred škodljivimi sončnimi žarki.

Zadnja leta se je nekdanja manekenka, zdaj pa voditeljica resničnostnih šovov in pogovornih oddaj v medijih že večkrat znašla zaradi svoje bolj okrogle postave. Nekoč vitka in postavna manekenka je namreč za tem, ko se je leta 2005 poslovila od manekenstva, pridobila nekaj kilogramov in njene na novo pridobljene obline je niso prav nič motile, saj je bila že od nekdaj zagovornica tega, da je lahko ženska lepa, privlačna in samozavestna ne glede na obliko svoje postave in kljub kakšnemu kilogramu ali dvema več.

Ko pa so tuji mediji začeli objavljati njene fotografije v kopalkah in pisati, da je debelušna, se je na te objave ostro odzvala ter javno branila svojo nekoliko bolj polno postavo. Potem pa se je čez kakšni dve leti vendarle odločila, da shujša. Takrat je v intervjuju za revijo People Magazine povedala, da je bilo za njeno bolj okroglo postavo krivo to, da je preprosto nehala paziti, kaj in kako je. Tako si je pogosto brez slabe vesti privoščila sladoled in solato s popečeno slanino in kaloričnim prelivom. Razkrila pa je tudi, da je njena teža, odkar se ne ukvarja več z manekenstvom, resda nekoliko višja kot leta nazaj – zdaj tehta nekje med 68 in 73 kilogrami in se ne glede na to, koliko kaže tehtnica, še vedno počuti dobro in samozavestno.

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587