Vizita.si
image (28)

Novice

Dedinja takoj po porodu pokazala popolno postavo

L.E.
29. 03. 2013 15.37
5

Petra Ecclestone naj bi rodila konec februarja, manj kot mesec dni kasneje pa je že razkrila postavo, s katero se je lahko pohvalila, še preden je zanosila. Ko se je odpravila po nakupih in na kosilo, je bila spet povsem vitka.

Petra Ecclestone sicer uradno še ni potrdila, da bi rodila, vendar so mediji to vseeno opazili, ko so jo paparaci nenadoma fotografirali brez nosečniškega trebuščka. 24-letnica, ki je s svojim možem pričakovala prvega otroka, se je z materjo in sestro odpravila po nakupih in na kosilo ter spet pokazala zavidljivo vitko postavo. Kilogrami, ki jih je nabrala med nosečnostjo, so se očitno v trenutku stopili. Petra se je že lahko pojavila v ozkih kavbojkah in ozki obleki.

Britanska revija Hello naj bi dobila informacije, da je otroka povila konec februarja, in sicer naj bi se družina Ecclestone - Stunt razveselila deklice, ki sta jo z možem Jamesom poimenovala Lavinia. To bo verjetno kar držalo, glede na to, da so nekateri ljudje v začetku marca pred njunim losangeleškim domovanjem opazili goste, ki so prihajali z baloni, na katerih so bile izpisane čestitke za rojstvo deklice. Od takrat je minil komaj mesec dni in bogata dedinja se že lahko pohvali s postavo, kot jo je imela, preden je zanosila.

Strokovnjaki nosečnicam priporočajo, da po porodu odvečno težo izgubijo vsaj v letu dni. Če jim v tem času to ne uspe, se namreč lahko zgodi, da ti kilogrami ostanejo za vedno, kar lahko sčasoma začne ogrožati njihovo zdravje in dobro počutje. Toda prevelika teža niti ne postane težava, če nosečnica tako kot Petra ne pridobi več kilogramov, kot jih potrebuje, da donosi zdrav plod. V tem primeru praktično vso odvečno težo tako kot 24-letna novopečena mamica izgubi zelo kmalu po porodu. Preveč teže pa ženska ne pridobi, če se tudi med nosečnostjo ne prehranjuje s prevelikimi in preveč nezdravimi obroki ter če ohrani določeno mero telesne aktivnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602