Vizita.si
image (28)

Novice

Starša triletnika zapustila ob avtocesti

Ni.J.
04. 02. 2012 08.19
54

Čeprav ima samo tri leta, njegov obraz močno kazi ogromna tvorba. In prav ta tvorba je bila za njegova starša razlog, zakaj sta ga pustila samega ob avtocesti blizu Šanghaja.

Triletnega dečka sta starša, ker je deformiran, zapustila ob avtocesti blizu Šanghaja. Našli so ga policisti, ki so se vozili po nasprotni strani ceste. Brez oklevanja so obrnili vozilo in rešili dečka.

"Ko smo opazili, da ob robu cestišča stoji malček, popolnoma osamljen, nam je bilo takoj jasno, da nekaj ni v redu," je za medije povedala predstavnica šanghajske policije Jia Mia. "Ko smo se mu približali, smo videli, da gre za triletnega dečka z redko deformacijo na obrazu, zaradi katere sta ga starša zapustila."

Triletnika so policisti prepeljali v bližnjo sirotišnico. Zaradi ogromne tvorbe na obrazu deček ne more govoriti, zato bodo strokovnjaki težko razkrili že njegovo pravo identiteto, kaj šele identiteto staršev, ki sta avtorja te barbarske poteze. Dečka so tudi že odpeljali v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da ima gensko okvaro, ki povzroča nenadzorovano rast tkiva na obrazu, in izključili prisotnost tumorske tvorbe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587