Vizita.si
Irina je navdušila s priznanjem, da se mora za svoj videz tako kot vsaka smrtnica potruditi.

Novice

Dekle slavnega športnika navdušilo s priznanjem

L.E.
26. 04. 2013 15.33
6

Dekle nogometaša Christiana Ronalda Irina Shayk osvaja s svojo popolno postavo. A hkrati je navdušila še z izjavo, da vse, kar lahko občudujemo, le ni samo delo narave, temveč tudi posledica železne discipline.

Irina je navdušila s priznanjem, da se mora za svoj videz tako kot vsaka smrtnica potruditi.
Irina je navdušila s priznanjem, da se mora za svoj videz tako kot vsaka smrtnica potruditi.FOTO: Fame

Irina Shayk s svojo postavo vedno znova jemlje dih, vendar je vse presenetila, ko je priznala, da lepe postave ne more pripisati izključno dobri genetski zasnovi. “Dobri geni seveda pomagajo,“ je povedala za britanski Vogue. “Toda poleg tega nisem lena in se vsakič znova prisilim, da naredim nekaj zase.“

27-letna ruska manekenka običajno pozira v spodnjem perilu ali kopalkah, zato ničesar ne prepušča naključju. “Kadar ne potujem, obiščem telovadnico trikrat ali štirikrat tedensko.“ Ukvarja se z različnimi kardio vadbami ter celo z boksom in pilatesom. Verjame, da takšne postave ne bi imela brez železne discipline. Čeprav je vitka že po naravi, to še ne pomeni, da se lahko zato kadar koli zanemari.

In niti ne pomeni, da bi morala stradati. “Pijem veliko vode, nikoli pa se ne držim kakšnih posebnih diet. Ljudje mislijo, da manekenke ne jemo ničesar, vendar bi tako nehali razmišljati, če bi me videli v restavraciji. Privoščim si tudi sladoled ali tortico, prava skrivnost je v ravnovesju. Kadar se na mojem krožniku znajde kaj nezdravega, se nato počutim veliko bolje, če nekaj časa preživim v telovadnici.“

Na zdravo življenje se je navadila, zaradi česar zanjo to ni nikakršno mučenje. “Dan nemalokrat začnem z osebnim trenerjem ne samo zato, ker bi rada ostala vitka, temveč ker se po telovadbi počutim veliko bolje. Rada naredim kaj zase. Če imam prosti čas, se z veseljem odpravim tudi na masažo,“ je povedala za Examiner. Je pa priznala še, da obstajajo dnevi, ko se razvaja celo tako, da po ves ljubi dan ostane v postelji, gleda televizijo in grizlja pico. So pa takšni dnevi izjema, zato si lahko kadar koli obleče tudi najbolj ozko oblekico.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602