Vizita.si
Lauryn Hill

Novice

Delila žalostno novico o svojem zdravstvenem stanju

Vizita.si
05. 11. 2023 05.00
0

Lauryn Hill je delila žalostno novico o svojem zdravstvenem stanju.

Zvezda serije Fugees je bila prisiljena odpovedati svojo zadnjo oddajo

Lauryn Hill se je oglasila na Instagramu, da bi z oboževalci delila razočaranje o tekoči turneji The Miseducation of Lauryn Hill ob 25. obletnici turneje: Ms Lauryn Hill & The Return of The Fugees.

Turneja je praznovanje 25. obletnice njenega hvaljenega debitantskega (in zaenkrat edinega) albuma iz leta 1998 The Miseducation of Lauryn Hill in jo je ponovno združila z drugimi člani hip-hop tria iz 90-ih The Fugees, Wyclefom Jeanom in Prasom Michelom.

Lauryn Hill
Lauryn Hill FOTO: Profimedia

48-letna pevka in reperka je na družbenih omrežjih razkrila, da je preobremenila svoje glasilke in da je prisiljena odpovedati postanek turneje v Philadelphii. 

V izjavi je zapisala: ''Draga Philadelphia, razočarano pišem to sporočilo. Po nasvetu svojih zdravnikov nimam druge izbire, kot da jutri preložim nastop.'' Pojasnila je, da je obremenitev njenega glasu zahtevala premor, in dodala: ''Moram si spočiti glas, da preprečim resnejšo obremenitev ali poškodbo glasilk. 

''Začetek te turneje je bil neverjeten. Kakšna neverjetna izkušnja praznovati to obletnico z vso mojo družino, prijatelji in vsemi vami.'' je povedala z veseljem in žarom, ko je bila še zdrava. 

Oboževalci so njen razdelek s komentarji kasneje takoj preplavili z zaskrbljenostjo in molitvami ter ji stopili v bran pred tistimi, ki so izrazili svoje razočaranje.

Kasneje je zaradi poškodbe glasilk odpovedala tudi svoj nastop v Texasu. Zdravniki so ji namreč svetovali počitek in da ne obremenjuje svojih glasilk.

Več novic s sveta znanih in slavnih najdete na ZADOVOLJNA.SI

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vir: hellomagazine

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587