Vizita.si
image (28)

Novice

Dokaz, da to lahko dosežete tudi vi

L.E.
07. 05. 2013 08.07
0

Ko pogledate trebušček Jennifer Nicole Lee, najverjetneje pomislite, da se je 37-letnica že rodila z zelo dobrimi geni. V resnici je mamica dveh otrok nekoč tehtala 91 kilogramov.

Jennifer Nicole Lee si danes z veseljem obleče oprijete hlače in majico ter brez sramu razkrije trebušček. Toda ni bilo vedno tako. Ko je rodila svojega drugega otroka, je tehtala kar 91 kilogramov, leta in leta se je borila s preveliko težo in neprimernimi dietami. Kako je torej Jennifer uspelo, da je danes manekenka, gurujka in lastnica telovadnice?

Mamica dveh otrok je odkrila skrivnost učinkovite diete ter izgubila 32 kilogramov. A to se ni zgodilo čez noč in poudarja, da je bila njena največja napaka ravno to, da je vedno upala, da se sprememba lahko zgodi tako hitro. “Pozabila sem na vse mite in se postavila na realna tla,“ je povedala portalu FoxNews. “Sprejeti sem morala, da se odvečnih kilogramov ne bom znebila čez noč. Rezultate sem želela videti takoj, vendar sem se sprijaznila, da je za to potreben čas. Najtežje pa mi je bilo sprejeti, da ne smem iskati izgovorov. Da v resnici ne smem reči, da nimam dovolj časa ali da nimam denarja, da bi jedla zdravo.“ Začela se je zavedati, da je njeno zdravje glede na to, da je mamica ter je odgovorna za dva otroka, zelo pomembno.

“Mamice po navadi delamo to napako, da ves svoj čas posvetimo drugim, sebe pa postavimo na zadnje mesto. Toda kot mlado mamico me je začelo težiti, da sem bila zaradi svoje teže in telesne nepripravljenosti takoj utrujena in vedno brez energije. Začela sem razumeti, da moram postati bolj zdrava ne samo zaradi sebe, temveč zaradi svoje družine.“ Namesto da bi se spet lotila ene izmed kratkotrajnih diet, je začela jesti bolj zdravo. Pravzaprav je še vedno jedla veliko, le da so bila vsa živila za njeno telo dobrodejna. Zjutraj si je denimo pripravila sir cottage in različno sadje, za kosilo je pojedla pusto puranje meso, solato in polnozrnati kruh, za večerjo je imela rižoto iz rjavega riža. Zahajati je začela tudi v telovadnico, kjer je odkrila, da je za najboljše rezultate poleg kardio vadbe treba delati vaje za moč. “Ženskam resnično polagam na srce, da se ne osredotočajo na izgubo maščobe, temveč na pridobivanje moči. Mišični tonus je pravi vrelec mladosti. Poleg tega morajo sploh mamice svoje zdravstveno stanje soditi tudi po tem, kako močne so. In pri tem mislim tako fizično kot tudi psihično in čustveno.“ Pri vsem tem lahko pomaga tudi zdrav življenjski slog in postava Jennifer Nicole Lee je dokaz, da se lahko s popolnim trebuščkom z nekaj zagnanosti pohvalimo vsi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587