Vizita.si
image (28)

Novice

Doma ga je pričakala povsem druga žena

L.E.
21. 12. 2012 15.27
4

Ko se je britanski vojak vrnil z misije v Afganistanu, svoje žene skoraj ni več prepoznal. V objem mu je padla občutno bolj vitka ženska.

34-letna Angležinja Jo Lloyd je mamica štirih otrok, veliko odvečne teže pa se ji je nabralo ravno med vsako nosečnostjo. Število kilogramov se je večalo in Jo je zato postajala vse bolj nesrečna, vendar je imela hkrati toliko drugih obveznosti, da se ji je zdelo, da za hujšanje res nima časa. Vse pa se je spremenilo, ko je bil njen mož Kevin, ki je vojak, poslan na misijo v Afganistan. Vedela je, da se bosta spet videla šele čez pol leta, zato se je odločila, da ga preseneti.

Vpisala se je v podporno skupino, začela obiskovati telovadnico in se naučila jesti bolj zdravo. Opustila je uživanje vnaprej pripravljenih hitrih obrokov in sladkarij ter v svojo prehrano vključila sadje in zelenjavo. Odkrila je zumbo in z veseljem preplesala dva večera tedensko. Na začetku je imela 108 kilogramov, ko sta si z možem spet padla v objem, pa je bil ta povsem zaprepaden. Doma ga je pričakala že deset kilogramov bolj vitka žena, ki je poleg tega zaradi svojega uspeha kar sijala od sreče. “Počutila sem se tako dobro,“ opisuje, “da sem nadaljevala veliko lažje. Kevin je še naslednje leto prihajal in odhajal, vsakič, ko nas je obiskal, pa sem izgubila še več odvečne teže. Ko me je videl prvič, je bil prav šokiran. Ni mogel verjeti, da se je moja oblika telesa tako spremenila. Je pa resnično ponosen, da mi je uspelo.“ Danes ima 32 kilogramov manj in lahko končno obleče oblačila, ki jih je nosila, ko sta se z možem spoznala pred štirinajstimi leti.

Spet si lahko nadene tudi poročno obleko, zato sta se odločila, da bosta obnovila svoje zaobljube. “To sva nameravala storiti že ob svoji deseti obletnici, vendar si takrat tega enostavno nisem močno želela, ker sem se bala, kako bom videti na fotografijah. Za mano je veliko trdega dela, vendar se je bilo vredno potruditi. Neverjetno je spet obleči stvari, ki si jih lahko nosil pred toliko leti. Poleg tega te ljudje ne gledajo več zato, ker si predebel, temveč ker si videti lepo. Moj življenjski slog se je zelo spremenil, počutim se veliko bolj zdrava, pozneje se zadiham. Imam veliko več samozavesti in lahko vstopim v vsak prostor, ne da bi me skrbelo, ali me bo kdo gledal.“ Izgubiti namerava še nekaj kilogramov, vendar je prepričana, da ji bo uspelo, saj je spoznala, da je sposobna marsičesa. “Vsem, ki si želijo izgubiti odvečno težo, bi svetovala le, da končno naredijo prvi korak.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587