Vizita.si
image (28)

Novice

Dosežek, ki se mu nihče ne more načuditi

S.P.
12. 07. 2013 15.47
2

Svet je navdušila neverjetna sprememba 29-letne Claire Hamilton, ki je po nosečnosti v pičlih 3 mesecih odpravila skoraj 25 kilogramov. Preverite, kako ji je uspelo.

Novopečena mamica je v pičlih 3 mesecih odpravila skoraj 25 kilogramov, ki so se predvsem okoli pasu, trebuha in na zadnjici začeli nabirati lani, ko je rodila svojo prvo hčerko Islo. Čeprav Claire Hamilton s svojo težo po nosečnosti ni bila ravno zadovoljna, se z njo ni pretirano obremenjevala, dokler pa ni v službi ponesreči slišala svojih prijateljic, kako jo opravljajo za hrbtom, češ da se je iz postavne lepotice spremenila v zanemarjeno debeluško.

Te besede so jo tako prizadele, da se je v obupu nemudoma odločila za spremembo. "To sem želela storiti za vse mamice, ki se trpinčijo, da bi izgubile odvečne kilograme. Tudi sama sem bila na njihovem mestu, a sem dokazala, da je z nekaj dobre motivacije prav vse mogoče," je povedala za MailOnline. Kljub temu, da se je v zadnjih 2 letih večkrat trudila shujšati, ji namreč nikoli ni uspelo, dokler ni slabe izkušnje spremenila v nekaj, kar ji je vlilo veliko volje in moči, da končno doseže svoj cilj. »Čas je bil za hitre, sunkovite ter učinkovite ukrepe.«

Ko se je tistega dne vrnila domov, je najprej oddrvela do hladilnika in iz njega zmetala vso nezdravo hrano, nato pa je na spletu raziskala različne možnosti – predvsem diete, ki so bile po mnenju posameznikov, ki so jih že preizkusili, najbolj učinkovite. Odločila se je, da bo hujšala z metodo Cambridge, ki temelji na tem, da dnevne obroke nadomestimo z nizkoenergijskimi nadomestki, kot so naprimer beljakovinske tablice, posebne juhe ter napitki, s katerimi je na dan zaužila do 6.27600 kilodžulov energije (1500 kalorij).

"Sploh ni šlo za to, da bi morala stradati, saj nikoli nisem bila lačna. Smisel te diete je, da čez dan še vedno prejmemo dovolj energije, le da hrana, ki jo uživamo, (za razliko od domače kuhe) ne vsebuje toliko sladkorja ter slabih ogljikovih hidratov, zaradi katerih sem se v prvi vrsti sploh zredila," pojasnjuje 29-letnica. In res. V pičlih 3 mesecih je dosegla neverjeten dosežek, ki se mu, kot pravi, njeni bližnji še vedno ne morejo načuditi. Izgubila je 3 konfekcijske številke, tehtnica pa ni kazala več 77, temveč le še 52 kilogramov. "Tista dekleta so me sprva razburila. A se jim moram danes zahvaliti za veliko uslugo, ki so mi jo naredila. Nekoč so se mi posmehovala, danes pa mi lahko le še zavidajo, saj sem videti veliko bolje, kot mnoge od njih."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602