Vizita.si
image (28)

Novice

Dosežek, ki se mu nihče ne more načuditi …

S.P.
30. 05. 2013 10.41
4

Če se je slavna igralka Sienna Miller še pred kratkim skrivala pod dolgimi oblačili, pa to zdaj zagotovo ni več potrebno. V kratkih oblačilih je namreč dokazala, da je njena postava že manj kot leto dni po porodu znova takšna kot nekoč. Preverite, kako ji je uspelo.

Sienna Miller, britanska filmska, televizijska in gledališka igralka ter tudi modna oblikovalka in nekdanja manekenka, se je že kmalu po začetku svoje kariere uveljavila kot ena najbolj zaželenih, s tem pa tudi najbolj zapeljivih zvezdnic na svetu. Zato je bila pred nekaj manj kot letom še toliko bolj razočarana, ko se je v juliju (med obdobjem prve nosečnosti) na njenem telesu nabralo ter tudi ostalo nekaj več kot 12 kilogramov, ki pa se jih je do danes le stežka znebila. ''Pa vendarle ji je po tolikem času končno uspelo,'' je nad njenim velikim dosežkom navdušen tudi otoški tabloid Daily Mail.

Še pred nekaj tedni so namreč po spletu krožile fotografije, na katerih je 31-letnica v dolgih oblačilih sramežljivo zakrivala svojo poporodno postavo, v tem tednu pa je že presenetila z več kot očitno spremembo. ''Ne mislimo le na njeno zunanjo podobo, torej čvrste noge ter mišičast trebušček, temveč tudi na obilico samozavesti, ki jo je njen nasmeh kar ižareval.'' S temi besedami so se obregnili ob zadnje fotografije, ki so jih med popoldanskim sprehodom po ulicah New Yorka posneli paparaci. ''To, da se je kljub deževnemu vremenu od doma odpravila v kratkih hlačkah, je dober dokaz, kako ponosna mora biti sama nase. Le kako ne bi bila, ko pa se še predobro zaveda, da na njenih stegnih ni niti sledu o kakšnih strijah, celulitu ali odvečnih kilogramčkih, njen pas pa je znova ozek in vitek.''

Kako si je Sienna po porodu izoblikovala postavo?

Privlačna svetlolaska sicer priznava, da ni velika ljubiteljica telovadbe, saj se rekreira zgolj enkratkrat do dvakrat na teden, se pa zato zaveda, da mora biti toliko pozornejša pri izbiri ustrezne (zdrave) prehrane. Kot je povedala za spletno stran Diet Weight Lose, si na dan privošči do šest manjših obrokov, vsaj tri med temi pa sestavlja organsko pripravljena solata. Prisega na primer na fižol in lečo, ki sta zaradi svoje sestave nepogrešljiva pri izgubljanju odvečnih kilogramov (sta bogat vir beljakovin in vlaknin, vsebujeta pa tudi veliko železa, magnezija, kalija ter cinka), priporoča pa tudi paradižnik, ki ga sestavlja 94 odstotkov vode in vsebuje malo energije (kalorij). Če vam naštete sestavine ne odgovarjajo, pa lahko poskusite tudi s sesekljanim rdečim zeljem, saj ena skodelica vsebuje le 0,09 kilodžula energije (22 kalorij).

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602