Vizita.si
image (28)

Novice

Droge uničile tudi članico priljubljene pevske skupine

S.P.
23. 11. 2012 15.47
4

Kerry Katona, nekdanja članica britanske skupine Atomic Kitten, je med intervjujem za priljubljeno televizijsko oddajo spregovorila tudi o svoji težki odvisnosti od drog, ki bi jo skoraj stala življenja. Danes je zvezdnica presenečena, da je doživela svoj 30. rojstni dan.

Če ste do zdaj mislili, da za srečo v življenju zadostujejo že slava, razkošje in denar, ste se še kako zmotili. Čeprav ima nekdanja članica britanske pevske skupine Atomic Kitten Kerry Katona tega na pretek, je namreč v sredini televizijski oddaji This Morning med pogovorom s Philipom Schofieldom in Emmo Willis razkrila šokantne podrobnosti iz svojega življenja, ki jih tako uspešni zvezdnici zagotovo ne bi pripisali.

“Imela sem vse, kar si lahko dekle želi, pa vendarle je v mojem srcu nastajala neka praznina. Ujeta sem bila v nesrečnem zakonu, zaradi česar sem se začela zapirati vase in kaj kmalu sem ostala čisto sama. Zapustili so me znanci, prijatelji, družina, zapadla sem v depresijo. Z drogo se stanje seveda ni izboljšalo, je pa bilo pred težavami lažje bežati, kot pa se z njimi soočiti. Ni trajalo dolgo, da sem popolnoma izgubila voljo do življenja, zato me izjemno preseneča, da danes še stojim med vami. Želela sem umreti, nato pa je v moji glavi nekaj preklopilo in začela sem se sramovati same sebe,“ se spominja 32-letnica.

“Ko sem prišla do te točke, da se mi je pogled nase začel naravnost upirati, sem se pogledala v ogledalo in končno odprla svoje oči. Vedela sem, da si zaslužim več od tega, da sem boljša od tega, zato sem v obupu poiskala zdravniško pomoč in se vendarle hrabro spopadla s svojimi težavami. Priznam, bilo je težko, a vredno vsakega truda. Danes imam srečno družino, ki me ljubi takšno, kot sem, sama pa sem nadvse hvaležna za to izkušnjo, ki me je naučila ceniti stvari, ki v življenju resnično štejejo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587