Vizita.si
image (28)

Novice

Družina jo je snemala, medtem ko je v mukah umirala

S.P.
12. 10. 2012 15.49
21

Družina Jeannine Harvey se je odločila, da bo posnela grozljive in mučne prizore njenih neznosnih bolečin, saj je zdravniki dolgo niso jemali resno. V 8 mesecih so jo namreč kar 30-krat napačno diagnosticirali, to pa je šele 33-letno mamico žal stalo tudi življenja.

Šele 33-letna mati štirih otrok je tragično umrla, potem ko so ji v treh različnih bolnišnicah kar 30-krat postavili povsem napačno diagnozo. Občutek tesnobe in depresijo so najprej nespametno pripisali stresu in duševni stiski, kljub mnogim njenim opominom, da so zanju v resnici krive predvsem izredno močne bolečine v nogi.

Jeannine Harvey pa žal nihče ni jemal resno. Podrobnejših raziskav so se lotili šele takrat, ko so bolečine postale že neznosne. “Skoraj se ji je že zmešalo. Gledali smo jo, kako se zvija in umira pred našimi očmi, oni pa niso bili pripravljeni ničesar storiti. Zato smo se odločili, da bomo te grozljive prizore strašnih muk tudi posneli. Šele takrat so nam verjeli in začeli z aktivnim zdravljenjem,“ se spominja njena sestra. A tu se zgodba šele dodobra začne. Najprej so posumili na pretrgane vezi v kolenu, nato na hernijo medvretenčne ploščice ter razne bolezni živčevja, in šele po mnogih zmotnih poizkusih so v bolnišnici Medical Assessment Unit at City Hospital odkrili prve sledi rakavih celic v telesu.

Za postavitev ustrezne diagnoze so od prvih znakov bolezni potrebovali kar dolgih 8 mesecev, število vmesnih napak pa preprosto ni dopustno. Za zdravljenje je bilo takrat seveda že prepozno, saj se je maligni tumor na materničnem vratu že močno razrasel. Po desetih dneh je Jeannine tragično in boleče umrla.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587