Vizita.si
Alessandra in Angie

Novice

Ena je Angelina, druga pa ...

K.P.
19. 10. 2012 15.18
4

Na letošnji podelitvi oskarjev je Angelina Jolie, ki je ves čas izpod črne obleke kazala svojo desno nogo, povzročila pravo manijo. Tokrat je delček svoje zapeljive postave na enak način pokazala neka druga zvezdnica …

Alessandra Ambrosio za svoje zapeljive noge skrbi s posebno kombinacijo kardio vadbe in plesnih korakov. Manekenka je odgovorna tudi za priljubljenost tako imenovanih 'brazilskih zadnjic'.
Alessandra Ambrosio za svoje zapeljive noge skrbi s posebno kombinacijo kardio vadbe in plesnih korakov. Manekenka je odgovorna tudi za priljubljenost tako imenovanih 'brazilskih zadnjic'.FOTO: Profimedia
Stil Angeline Jolie na letošnji podelitvi oskarjev je močno spominjal na opravo Jennifer Aniston na podelitvi nagrad zlati globus iz leta 2010. Podobno kot tedaj Jennifer je tudi Angelina kljub dolgi obleki ves čas nudila pogled na svoje vitke noge, kar je med modnimi kritiki Hollywooda zbudilo prav posebno pozornost.
Na letošnji podelitvi oskarjev je Angelina s svojim poziranjem povzročila pravo manijo.
Na letošnji podelitvi oskarjev je Angelina s svojim poziranjem povzročila pravo manijo. FOTO: Reuters

Tokrat se je svoje zapeljive in dolge noge odločila na enak način postaviti na ogled tudi brazilska manekenka Alessandra Ambrossio, ki se je v dolgi črni obleki z visokim izrezom udeležila družabnega dogodka v Muzeju lepih umetnosti (Museum of Fine Arts) v Bostonu. Da je bila Alessandra v svoji opravi očarljiva, ni treba posebej izpostavljati. Izpostaviti pa gre navade, s katerimi skrbi za svoje vitko in izklesano telo.

Glede na to, da je Alessandra Viktorijin angelček, so zapeljive obline velikega pomena v njenem profesionalnem življenju. "Alessandra je iskala program vadbe, ki bo njeno zadnjico oblikoval, brez da bi okrepil mišice na njenih nogah. Hotela je, da so njene noge vizualno dolge, da so stegna ozka in da je njena zadnjica dvignjena,“ je za revijo Shape pojasnil fitnes strokovnjak in njen osebni trener Leandro Carvalho. Prav iz te ideje se je razvila priljubljenost tako imenovanih 'brazilskih zadnjic', ki je tudi pogosta želja žensk v ordinacijah plastičnih kirurgov.

Program vadbe, po katerem se ravna Alessandra, je mešanica kardio vadbe in plesnih korakov, osredotočen pa je predvsem v oblikovanje spodnjega dela telesa. Za zapeljive noge izvaja tudi počepe in vaje z utežmi za noge.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602