Vizita.si
Pevka je že premagala rakavo obolenje dojk. Sedaj je razkrila, da so tumor našli tudi v njenih možganih, vendar vse kaže, da na srečo ni rakav.

Novice

Je njen tumor res nevaren?

L.E.
06. 06. 2012 10.20
1

Sheryl Crow se ne da. Enkrat je nevarno obolenje že premagala in takrat upala, da jo tako težke preizkušnje vsaj še nekaj časa ne bodo mučile. Toda nesreča na žalost nikoli ne počiva.

Pevka je že premagala rakavo obolenje dojk. Sedaj je razkrila, da so tumor našli tudi v njenih možganih, vendar vse kaže, da na srečo ni rakav.
Pevka je že premagala rakavo obolenje dojk. Sedaj je razkrila, da so tumor našli tudi v njenih možganih, vendar vse kaže, da na srečo ni rakav.FOTO: Reuters

Sheryl Crow je resnično zelo močna ženska, ki nam je lahko vsem za zgled. S svojimi težavami se spopada izredno pogumno in se nikoli ne vda. Kljub vsemu vsak dan najde nove priložnosti za smeh. Pevka se je morala že pred šestimi leti spopasti z rakom dojk, sedaj jo je presenetil tumor na možganih. Na srečo se je po vrsti preiskav izkazalo, da ni rakav in posledično torej ni smrtonosen. Vsaj tako pravi Sheryl, mi pa iskreno upamo, da je to res in da svojih težav ne poskuša zmanjševati.

Tumor je odkrila magnetna resonanca, na katero se je zvezdnica prijavila sama. Zdelo se ji je namreč, da ima čedalje več težav s spominom. Izkazalo se je, da je imela prav, da je takoj preverila, kaj se dogaja v njenih možganih. Magnetna resonanca je res odkrila tumor. “Moj odziv je bil: Vidite? Saj sem vedela, da je nekaj narobe,“ pravi. Toda dodaja, da o tem ne želi govoriti preveč, saj ne želi nikogar prestrašiti. “Tumor je benigen, zato mi ne povzroča veliko skrbi,“ trdi. Tumor je opisala samo še kot eno oviro na svoji poti.

Odkrit je bil pravzaprav že nekaj mesecev nazaj, vendar ga v svojih intervjujih ni nikoli omenila. Kljub svojemu imenu sicer dejansko ni v možganih, temveč na možganski ovojnici. Imenuje se meningiom, poleg slabšanja spomina pa lahko povzroča še simptome, kot so pogosti glavoboli, občutek slabosti, tudi bruhanje. Pri nekaterih ga odstranijo z operacijo, pri drugih zdravniki najprej spremljajo, kako se bo tvorba sploh razvijala. Sheryl tako le redno hodi na preglede. Tudi njen predstavnik za stike z javnostmi je dejal, da ji ne povzroča večjih težav: “Počuti se dobro, je povsem zdrava in srečna. Meningiomi prizadenejo veliko ljudi, vendar jih toliko tega sploh ne ve, saj ne opravijo magnetne resonance. Sheryl nima nobenih simptomov in je povsem dobro.“ Pevka, ki je tudi mamica dveh otrok, pa se je vseeno zahvalila za vso podporo, ki so ji jo v zadnjem času namenili njeni oboževalci. “Res cenim vsako podporo in skrb,“ je dejala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587