Vizita.si
Cany pri 174-ih centimetrih tehta 59 kilogramov, njene mere pa so 99-66-89 (fotografija je simbolična).

Novice

Kirurg si je ustvaril ženo po meri

E.T.
29. 10. 2009 14.11
3

Osem lepotnih operacij, 20 tisoč evrov, več kot kilogram in pol silikona. Toliko materiala, denarja in truda je lepotni kirurg Reza Vossough porabil, da je iz povprečne ženske s podočnjaki, celulitom in odvečnimi kilogrami ustvaril lepotico svojih sanj.

 

Cany pri 174-ih centimetrih tehta 59 kilogramov, njene mere pa so 99-66-89 (fotografija je simbolična).
Cany pri 174-ih centimetrih tehta 59 kilogramov, njene mere pa so 99-66-89 (fotografija je simbolična).FOTO: iStockphoto

''Imela je veliko telesnih pomanjkljivosti!''

Ko je danes 48-letni estetski kirurg dr. Reza Vossough pred leti srečal svojo 15 let mlajšo ženo, v njej ni vedel ljubezni svojega življenja, pač pa izziv. ''Imela je veliko telesnih pomanjkljivosti,'' se dneva, ko je prvič videl Cany, spominja Reza. Videti je bila utrujena – pod očmi je imela velike podočnjake, imela je majhne prsi in veliko celulita, okrog trebuha pa maščobne obloge, pripoveduje kirurg. Zato ji je ponudil, da korenito spremeni njen videz, in Cany je nenavadno vabilo sprejela.

Cany ima v svojih prsih 800 gramov težke silikonske vsadke (fotografija je simbolična).
Cany ima v svojih prsih 800 gramov težke silikonske vsadke (fotografija je simbolična). FOTO: iStockphoto

8 operacij, 20 tisoč evrov, 1600 gramov silikona

Cany je operariral kar Reza sam in med številnimi liposukcijami, povečanji prsi ter drugimi rekonstrukcijami se je počasi začel zaljubljati v to, kar je mladenka postajala. Pravi, da so ga najbolj pritegnile njene oči, ki so, potem ko ji je z obraza odstranil gube in podočnjake, končno prišle do izraza. Tega, da se je pravzaprav zaljubil v žensko, ki jo je ustvaril po svoji meri, se ne sramuje. ''Ženska je pravzaprav okrasek moškemu. Je nekakšen modni dodatek, ki ga moški nosi,'' brez zadrege na glas priznava Reza in se celo šali, da so bila dražja kot same operacija nova oblačila, ki jih je moral kupovati ženi po vsakem povečanju prsi. Pravi tudi, da je operacije z veseljem opravil sam in da ni delal nobene razlike med Cany in drugimi pacienti: ''Ko pacient leži na operacijski mizi, ima obraz pokrit, tako da je bila tudi moja žena na nek način anonimna kot drugi pacienti. In tako kot pri drugih me je tudi pri njej vodil izziv, da jo naredim boljšo, kot jo je naredila narava.''

Tudi najbolj znana nemška vdova je ustvarjena po meri pokojnega moža

Zdaj že pokojni estetski kirurg dr. Franz Gsell se je devet let pred svojo smrtjo poročil s kar 37 let mlajšim podeželskim dekletom Tatjano, ki je bila tako željna širše prepoznavnosti in slave, da jo je njen pokojni mož Franz operiral kar 20-krat. Med drugim ji je povečal prsi, popravil nos in povečal ustnice. A le kratek čas je užival s svojo plastično lutko, kot jo radi imenujejo nekateri nemški mediji. Tik pred njegovo smrtjo je namreč Tatjana pobegnila z drugim moškim, Franza pa so neke januarske noči roparji ubili s sekiro, potem ko so iz njegove rezidence odnesli več tisoč evrov in nakit. Po smrti slavnega nemškega kirurga je njegovo premoženje podedovala Tatjana, ki še vedno velja za najslavnejšo nemško vdovo.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587