Vizita.si
Med najbolj slavnimi zadnjicami v Hollywoodu je gotovo še vedno zadnjica Jennifer Lopez.

Novice

FOTO: Zapeljive zvezdniške zadnjice

E. D.
14. 03. 2011 11.26
9

Redna športna aktivnost je ključ do boljšega fizičnega in psihičnega počutja, telovadba tudi lepo izoblikuje telo. Tega se zavedajo tudi številne zvezdnice, ki za izklesano telo krepko garajo. Tokrat vam predstavljamo pet zvezdnic z zapeljivimi zadnjicami in telovadbe, na katere prisegajo.

1. Kim Kardashian

Med trenutno najbolj slavnimi in opevanimi zvezdniškimi zadnjicami je gotovo zadnjica zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian. Ravno zato, ker je njena zaobljena zadnja plat pogosto v središču pozornosti, jo je začela Kim krepiti s počepi in izpadnimi koraki. Njen bivši fant, športnik Reggie Bush, jo je seznanil z vajami in ji pokazal, kako jih pravilno izvajati, nato je Kim treninge nadaljevala ob pomoči osebnih trenerjev. Na treningih sicer krepi tudi mišice ramenskega obroča, rok, hrbta in trebuha, a veliko več pozornosti nameni prav zadnji plati in nogam. Pravzaprav so počepi in izpadni koraki njene najljubše vaje. Sicer pa Kim pred treningom z utežmi ali po njem tudi vsaj pol ure teče.

Tudi 29-letna igralka, ki bo kmalu že drugič mamica, mnoge navdušuje z zapeljivo in čvrsto zadnjico.
Tudi 29-letna igralka, ki bo kmalu že drugič mamica, mnoge navdušuje z zapeljivo in čvrsto zadnjico. FOTO: X17ONLINE.COM

2. Jennifer Lopez

Med najbolj slavnimi zadnjicami v Hollywoodu je gotovo še vedno zadnjica Jennifer Lopez. Čeprav je ta precej velika, pa Jennifer z redno telovadbo poskrbi tudi, da je kar se da čvrsta in natrenirana. Tako 41-letna igralka in pevka pridno dela počepe, a pravi, da z vajami ne pretirava. V telovadnico ne zahaja obsedeno prav vsak dan v tednu. Kdaj treninge tudi izpusti in se raje odpravi na jogo ali na kolo. Nadvse rada pa tudi pleše. Prav s pripravami na nastope in snemanje njenih videov, ki so koreografsko precej zahtevni, mamica dvojčkov porabi veliko kalorij. ''K moji postavi veliko pripomore ples. Sicer pa poskušam na telovadbo gledati kot na zabavo. Pomembno je, da si postavljaš nove izzive,'' pravi Jennifer ter dodaja, da se s težo in svojimi oblinami ne obremenjuje pretirano, temveč se ji zdi veliko bolj kot to, da si vitek in natreniran, pomembno, da se v svoji koži dobro počutiš. ''Najpomembneje je, da si zdrav – ne glede na to, koliko tehtaš oziroma katero številko oblačil nosiš,'' je še povedala zvezdnica in dodala: ''Na svoji zadnjici bi verjetno lahko postregla kavo, a nanjo sem zelo ponosna. Obleka na ženski ne bi smela izgledati, kot da visi na obešalniku. Suhljata dekleta brez oblin so pravzaprav na slabšem.''

3. Beyonce

Z veliko, a čvrsto zadnjico se lahko pohvali tudi Beyonce, ki prav tako kot njeni predhodnici večkrat tedensko pridno trenira z utežmi in posebno pozornost nameni prav počepom ter izpadnim korakom, ki so namenjeni oblikovanju nog in zadnjice. Poleg približno 45 minut dolgih treningov za moč 29-letnica tudi veliko teče in kolesari ter predvsem ogromno pleše. Te aerobne vadbe ne pripomorejo le k temu, da izgubi precej kalorij, temveč doprinesejo tudi k lepši, bolj čvrsti postavi. Rada pa obiskuje tudi jogo, kjer naredi precej razteznih vaj in se tudi psihično razbremeni.

4. Jessica Alba

Tudi 29-letna igralka, ki bo kmalu že drugič mamica, mnoge navdušuje z zapeljivo in čvrsto zadnjico. A zanjo Jessica Alba še kako gara – pridno trenira večkrat tedensko, njeni treningi pa so sestavljeni iz teka in vaj z utežmi. Mlada zvezdnica za začetek 10 minut teče, da se ogreje, sledi prvi set vaj z utežmi, s katerimi krepi mišice ramenskega obroča in rok. Nato je spet na vrsti tek – tokrat intervalni, kjer se zmerni tek izmenjuje s sprintom. Sledi drugi set vaj z utežmi, pri katerem je poudarek na oblikovanju zadnjice in nog, potem je na vrsti spet intervalni tek, in na koncu še zadnji, tretji set vaj, ki je namenjen krepitvi njenih trebušnih mišic. Tako Jessica v približno eni uri vadbe krepi mišice celega telesa, poleg tega z aerobno vadbo porabi veliko kalorij in preprečuje, da bi se na njenem telesu nabirale odvečne maščobe. Za njeno zapeljivo zadnjico pa gredo zasluge predvsem rednemu izvajanju počepov in izpadnih korakov ter seveda teku, pri katerem delajo mišice skorajda celega telesa.

5. Jessica Biel

Tudi njena soimenjakinja Jessica Biel v Hollywoodu slovi kot ena od zvezdnic z najlepšo zadnjico. A za lepo zaobljeno ter čvrsto zadnjo plat 29-letna igralka krepko gara. Njeno skrivno orožje so seveda vaje za moč z utežmi, za čvrsto zadnjo plat pa Jessica dela različne variacije počepov in izpadnih korakov. Da pa se telovadbe ne naveliča, treninge v fitnesu dopolni še s sprehodi in tekom v naravi, jogo, urami plesa, odbojko … ''Med tednom grem rada tudi na ure joge, s katerimi dopolnim treninge z utežmi, ki so namenjeni krepitvi telesne moči oziroma mišične mase,'' je povedala Jessica. ''Joga pa ni toliko namenjena telesni moči kot raztegovanju in podaljševanju mišic. Tako nekako kombiniram eno z drugim.''

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587