Vizita.si
48-letna Demi ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera 20-letnica.

Novice

FOTO: Zvezdnice, ki kljub letom še vedno 'zažigajo'

E. D.
10. 05. 2011 07.27
3

Bi verjeli, da bo mišičasta Madonna, ki je še vedno v vrhunski formi, čez tri mesece dopolnila 53 let? In da je kraljica romantičnih komedij, igralka Meg Ryan, tik pred abrahamom? Kaj pa, da postavna glasbenica Gwen Stefani šteje 41 pomladi?

48-letna Demi ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera 20-letnica.
48-letna Demi ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera 20-letnica. FOTO: Twitter

Nekatere zvezdnice v 40. in 50. letih so še vedno videti mladostne in sveže. Zdi se, kot da bi zanje čas mineval drugače kot za 'navadne smrtnice', kot da bi jim staranje prizaneslo. Ne le da v obraz kar sijejo, še vedno imajo telo, ki jim ga zavida marsikatera 20-letnica. In kako jim to uspeva? Vsekakor s skrbno premišljeno prehrano in redno telovadbo. Kalorična, nezdrava hrana je zanje prej izjema kot pravilo. Leta in številne poslovne ali družinske obveznosti jih ne ustavijo, da ne bi še vedno večkrat tedensko pridno trenirale in topile kalorije ter si krepile mišic. Rezultat je zavidanja vredna postava in mladosten videz, ki skorajda ne gre skupaj z letnico njihovega rojstva. Pa vendar nekateri namigujejo, da se nekatere zvezdnice skrivaj poslužujejo tudi kakšnih drugih načinov v boju proti staranju, na primer injekcij botoksa ali kakšnih drugih posegov. Kakor koli, v zgornji fotogaleriji vam predstavljamo nekaj zvezdnic v 40. in 50. letih, ki so še vedno videti odlično. Katera je naravna in katera ne, pa ugibajte oziroma presodite sami ...

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587