Vizita.si
image (28)

Novice

FOTO: Zvezdniki razkrili skrivnost seksi videza

E. D.
02. 11. 2010 08.22
1

Tudi zvezdniki morajo za svoja zapeljiva, lepo izoblikovan telesa trdo garati. Nekaj jih je o svojih prehranjevalnih navadah in načinih vadbe odkrito spregovorilo ...

Ryan Reynolds, nekdanji mož svetlolase igralke Scarlett Johansson, ki ga je ameriška revija People Magazine celo razglasila za najbolj seksi moškega, svoje natrenirano telo vzdržuje s pomočjo vaj za krepitev posameznih mišic telesa in tekom. Lansko leto je celo sodeloval pri zbiranju denarja za fundacijo Michaela J. Foxa in sodeloval na newyorškem maratonu ter v dobrodelne namene pretekel več kot 26 kilometrov.

Glasbenica Fergie menda v času turnej, ko mora biti njeno telo brezhibno, hujša kar s pomočjo hipnoterapije, torej s pomočjo hipnoze. Tako naj bi vsaj poročala ameriška revija Marie Claire. Sicer pa 35-letna pevka za čvrsto in lepo oblikovano telo izvaja tudi vaje za moč, veliko kalorij pa porabi tudi s pomočjo plesa. Fergie namreč tako med nastopi kot tudi na vajah ogromno prepleše.

Igralka Michelle Monaghan, ki je med drugim zaigrala tudi v tretjem delu Misije nemogoče ter v filmih Na muhi, Kako ugrabiti nevesto in Draga, počakaj, sem na poti prisega na uravnoteženo, zdravo prehrano. Pravi, da nikoli me izpusti zajtrka in da trikrat tedensko pije napitek iz ohrovta, zelene in špinače. Stalnica v njenem življenju pa je tudi jutranja telovadba, je še razkrila 34-letna igralka.

Svetlolasa igralka Kate Hudson je zagrizena športnica. Rada igra tenis, redno teče, ukvarja pa se tudi s pilatesom, jogo in kick boksom. Poleg redne vadba tudi pazi, kaj in koliko poje. Na njenem jedilniku menda prevladujejo beljakovine ter v manjši meri tudi sestavljeni ogljikovi hidrati in dobre maščobe, ki jih najdemo v oreščkih, ribah, olivnem olju. Izogiba se kruhu in testeninam, pazi pa tudi, da dnevno ne zaužije več kot 1500 kalorij.

Šport je tudi nekaj skorajda vsakdanjega za njenega igralskega kolega Matthew McConaugheyja, ki s svojim mišičastim telesom redko katero pripadnico nežnejšega spola pusti povsem ravnodušno. Svoje lepo izoblikovano telo simpatični igralec ohranja s tekom, deskanjem, kolesarjenjem, plavanjem in trebušnjaki, sklecami, počepi … Vendar pa Matthew ne mara telovadnic in fitnes centrov, temveč telovadi kar zunaj.

Tudi supermanekenka in uspešna podjetnica Heidi Klum svojo vitkost ohranja s pomočjo teka, čeprav je že pred časom odkrito priznala, da ni ravno med oboževalci teka. ''Pravzaprav ne maram teka, vendar pa mi je všeč, če je moje telo čvrsto in lepo oblikovano,'' je povedala. Poleg redne aerobne vadbe Heidi tudi redno telovadi z osebnim trenerjem in pazi, kaj je. Menda sledi načelom tako imenovane triurne diete, katere avtor je Jorge Cruise, ki je prepričan, da je bolj kot to, kaj pojemo, pomembno, da jemo manjše porcije in da jemo točno na tri ure oziroma ob natanko določeni uri. Tako naj bi po Cruisovih napotkih zajtrk pojedli najpozneje dve uri za tem, ko se zbudimo, večerjo pa najpozneje tri ure pred spanjem. Sicer pa naj bi jedli tri večje obroke (zajtrk, kosilo, večerjo) in dva manjša obroka (dopoldanska ter popoldanska malica), med njimi pa ne sme miniti več kot tri ure. Piti pa moramo tudi dovolj vode, in sicer vsaj osem kozarcev dnevno.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587