Vizita.si
Jack Black je odločen, da bo v letu 2011 shujšal.

Novice

FOTO: Zvezdniki z zavaljenim trebuhom

E. D.
31. 12. 2010 07.20
10

Tudi zvezdniki sčasoma obupajo nad strogimi prehranjevalnimi režimi in napornimi treningi. Takrat napete mišice zamenjajo maščobne blazinice in povešena koža.

Jack Nicholson je bil nekoč postaven mladec, ki je s prepričljivo igro navduševal v številnih filmih. Danes pa se 73-letni igralec bolj kot karieri posveča zabavanju z ženskami, ki so pol mlajše od njega, cigaretam in hrani, poročajo številni tuji mediji. Paparaci so namreč ujeli Jacka, ko je s prižgano cigareto plaval v morju, ko se je s kopico mladih deklet zabaval na jahti, ko je v kopalkah z zavaljenim trebuščkom z užitkom grizljal ogromen sendvič. Še leto nazaj je celo sam Jack rekel: ''Ko si nadenem sončna očala, sem Jack Nicholson. Ko jih snamem, sem samo debel 72-letnik.''

Se še spominjate Vala Kimerja v oprijetem kostumu Batmana, pod katerim so se skrivale napete trebušne mišice? V zadnjih nekaj letih so namreč mišice izpuhtele, 'kvadratke' na trebuhu pa so zamenjale maščobne blazinice. Ko se je pred tremi leti igralec pojavil na eni od kalifornijskih plaž, je tako dvignil nemalo prahu tako med radovednimi opazovalci kot paparaci. Takrat je neki mimoidoči povedal: ''Val ni niti malo spominjal na hollywoodskega zvezdnika. Čez pas kratkih hlač mu je visel zamaščen trebuh, roke je imel prav tako mlahave. To je samo potrditev, kako hitro lahko človek, ki vstopi v 40. leta, izgubi mišično maso oziroma telesno kondicijo, če ne pazi in če se samo malo zapusti.'' Vala so kritike očitno zdramile in mu dale misliti, kajti na začetku leta je oznanil, da se bo spet vzel v roke in shujšal. Mu bo res uspelo še kdaj imeti takšno postavo, kot jo je imel nekoč?

Za enega od debelušnih hollywoodskih zvezdnikov velja tudi 41-letni igralec in komik Jack Black, ki pa je pred tremi leti že uspešno izgubil nekaj odvečnih kilogramov, potem pa se je spet zredil. Kljub vsemu se svoje teže ni sramoval in je celo večkrat v javnosti ponosno kazal svoj zaobljeni trebuh in se včasih iz svoje debelosti celo hudomušno ponorčeval. Vendar pa se je zdaj spet zaobljubil, da bo v letu, ki je pred nami, izgubil kar 22 kilogramov. ''Trebušnjaki, sklece, striktna dieta … To imam v načrtu,'' je povedal.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger FOTO: X17ONLINE.COM

Svoj čas je imel tudi nekdanji bodybileder, igralec in kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger izklesano telo in je bil vzor marsikomu, ki se je potil v fitnesu, upajoč, da bo tudi sam nekoč imel vsaj pol takšne mišice kot Arni. A leta so vendarle naredila svoje in 63-letnik nima več izklesanih trebušnih mišic, temveč okrogel trebušček. Vendar pa Schwarzenegger še vedno pazi, da se čim več giba in zdravo jé ter se kot guverner zavzema za bolj zdravo prehrano Američanov.

Se spominjate Setha Rogena, ki je zaigral v filmih Napumpana, Superhudo, Zadetki: Ananas ekspres? Tudi on je dolgo sodil med bolj debelušne zvezdnike, a je pred dvema letoma začel hujšati za vlogo v akcijskem kriminalnem trilerju Zeleni sršen, ki si ga bomo lahko od konca januarja ogledali tudi v naših kinematografih. Odvečne kilograme mu je uspelo izgubiti s pomočjo redne vadbe, ki je potekala pod budnim očesom osebnega trenerja, in manj kalorične, a zdrave in uravnotežene prehrane. Ob izgubi teže je povedal: ''Prej, ko sem bil še bolj debelušen, sem dajal tudi drugim debelušnim fantom občutek, da ni nič narobe, če imajo nekaj odvečnih kilogramov. Rekli so si: 'Lahko sem malo bolj okrogel, Seth Rogen je tudi bolj okrogel. Koga briga teža.' Zdaj pa jaz nisem več debelušen in morda si zdaj mislijo, da morajo tudi oni shujšati. Tako se mi zdi, da sem jih morda razočaral. Pravzaprav sem se prodal, shujšal sem zaradi denarja.''

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587